Grosu Nicolai, 12 ani

grosu

Nicolai are nevoie urgentă de operație pentru înlăturarea cataractei. El este bolnav de la o vârstă fragedă și deja de câteva ori a stat în spital.  Toate veniturile sale familia le alocă pentru procurarea medicamentelor.

Familia Grosu are o situatie financiară grea. Mama băiatului nu poate să-și găsească de lucru, din cauza dezabilității de vedere pe care o are. Tatăl băiatului nu este oficial angajat, și are lucru ocazional. In familia lor sunt 2 copii.

La moment Kolea învață la școala internat pentru copiii slab-văzători din Bălți. Băiatul este foarte curios, îi place să asculte muzică și să cânte. Învățătura i se dă bine, dar din cauza înrăutățirii vederii a început să întâmpine greutăți zilnice atât la școală cât și in contactul cu mediul înconjurător.

Ne adresăm salvatorilor noștri. Nicolai are nevoie urgentă de operație, pentru a nu-și pierde vederea. Anunțăm deschiderea adunării de fonduri pentru acoperirea cheltuielilor pentru această intervenție în suma de 30 115 MDL. Băiatul poate avea un viitor luminos, haideți să-l  ajutăm să vadă lumea tot așa cum o vedem și noi.

Diagnoza: cataracta generalizata, cu detașarea retinei la ochiul drept.
Colectați:
30 115 MDL
De colectat:
0 MDL
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Нравится
Partener