Guțu Vadim, 3 ani

2222

COLECTAREA DE FONDURI ESTE ÎNCHISĂ!

La 7 iunie 2011 a apărut pe lume un bebeluș minunat căruia părinții săi i-au pus numele Vadim. S-a născut fragil, cu multiple malformații congenitale ale extremităților superioare: la mînuța dreaptă avea 6 degete, degetul mare fiind deformat, iar la mînuța stîngă în locul degetului mare atîrna o bucată de piele. În a doua zi de la naștere lui Vadim i-a fost stabilită diagnoza de boală congenitală cardiacă. Prognozele medicilor nu erau bune, copilul lupta pentru viață. Dar totul parcă s-a aranjat. Copilul a suportat o intervenție chirurgicală de îndepărtare a degetului în plus de la mîna dreaptă și la degetul mare de la mîna stîngă. În prezent băiatul nu are dificultăți în acțiunile sale din cauza mînuței deformate. Vadimaș se dezvoltă bine, el este foarte activ și curios. Cunoaște multe poezii și povești. La vîrsta de 1 an și 9 luni cunoștea la perfecție alfabetul.

Părinții sperau și aveau încredere că defectul congenital cardiac cu vîrsta se va vindeca dar din păcate aceasta nu s-a întîmplat. Acum Vadim are 3 ani. El are nevoie de intervenție chirurgicală la inimă pe care pot să o efectueze medicii din Kiev de la Centrul Medical Științifico-Practic de Cardiologie și Cardiochirurgie Pediatrică. Costul operației este de 4 278 de euro. Părinții au reușit să strîngă 1000 de euro. Este necesar de adunat încă 3 278 euro (~60 900 lei).

Vadim nu frecventează grădinița pentru că nu are voie să se îmbolnăvească. Mama nu poate să se întoarcă la serviciu, ea se ocupă doar de fiul său, străduindu-se să-i facă în condiții casnice o ambianță cognitivă și veselă. Părinții sunt convinși că după operație și perioada de recuperare totul se va ameliora. Vadimaș va putea să meargă la grădiniță și va putea să continuie să-și facă părinții fericiți.

Diagnoza: BCC. Defect septal ventricular intermembranar. Stenoză pulmonară infundibulară.
Colectați:
60 900 MDL
De colectat:
0 MDL
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Нравится
Partener