Iliaşenco David, 4 luni

2222

Colectarea banilor este închisă!

S-au colectat: 90 500 de lei

Groaznic şi nedrept. Dar retinoblastomul (cancer al retinei) iar sună într-o familie fericită moldovenească. Părinţii băieţelului de 4 luni, David Iliaşenco din Ungheni, luptă pentru viaţa primului lor copil. Băiatul s-a născut sănătos, lua bine în greutate spre bucuria mamei şi tatălui. Dar în timpul unui control de rutină la oftalmolog i s-a pus diagnoza de cancer. Diagnoza a fost confirmată şi în spitalele din Chişinău, şi în Odessa la Institutul Bolilor de Ochi „V.P.Filatov”. În Moldova nu este posibil de a vindeca acest fel de boală.

David împreună cu tatăl deacum au plecat în Germania (mama nu a putut pleca cu ei din cauza lipsei unor documente), la clinica oftalmologică din oraşul Essen, pentru investigaţii. Medicii au stabilit că pentru salvarea vederii este nevoie de o intervenţie chirurgicală şi tratament postoperator. Suma provizorie pentru serviciile medicale oferite – 40 000 euro. Părinţii au 10 000 de euro. Este necesar de a mai strânge 30 000 de euro.

Părinţii cer ajutor: «Noi avem încrederea că Dumnezeu nu ne va abandona în necaz, că oamenii nu vor întoarce spatele nenorocirii noastre, că copilul nostru va creşte sănătos şi va putea să mulţumească la fiecare în parte celor care i-au salvat viaţa şi l-au ajutat să vadă toate culorile lumii».

Scrisoarea mamei este rezervată şi laconică. Ea s-a luat în mâini şi este hotărâtă să învingă. Dar când fiul tău este departe de tine, când el este bolnav de cancer, inima mamei este disperată… Probabil, noi, părinţii copiilor sănătoşi, niciodată nu vom putea să înţelegem această durere. Noi putem doar să o atingem… şi să ajutăm. Cît de puţin. Să-i dăm acestei familii şansa de a fi iar fericită.

Diagnoza: retinoblastom bilateral (cancer al retinei)
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Нравится
Partener