Cheleș Irina, 8 ani

WP_20170502_003

Deja suntem cunoscuți cu Irina, ea suferă de o boală foarte rară cu care luptă de la vârsta de 2 ani. Împreună cu dumneavoastră am reușit să colectăm suma de bani necesară pentru tratamentul costisitor al fetiței. Acum iarăși am primit o scrisoare în care mama fetiței ne roagă mult să o ajutăm.

Totul a început când Irina și-a pierdut vocea. La Moscova fetiței i-a fost stabilită diagnoza de papilomatoză laringiană. Au fost efectuate primele 3 intervenții chirurgicale, copilului i-a fost introdus un tub de traheostomă, care îi permite să respire. Dar recidivele frecvente au obligat părinții să caute noi clinici și alte metode de tratament.

Mama: ”Am avut un rezultat pozitiv după tratamentul din Coreea de Sud la „Yeson Voice Center”, dar la un moment dat pur și simplu nu am putut merge acolo din cauza lipsei de bani. Fără terapie, organismul copilului a slăbit considerabil ceea ce a dus la o creștere intensă a papiloamelor, care au coborât în ​​trahee. Profesorul Kim Hyong Te de la „Yeson Voice Center” a fost de acord să pornim un tratament care constă din mai multe etape. Prima etapă a fost efectuată gratuit dar pentru a continua tratamentul este nevoie de o mulțime de bani, care, din păcate, familia noastră nu îi are. Este imposibil să nu mai facem tratament pentru că acest lucru poate duce la o răspândire puternică a papilomilor, care poate ajunge la bronhii și apoi la plămâni, și în acest caz nimeni nu ne mai poate ajuta. A doua etapă al intervențiilor este programată pentru luna ianuarie dar nu avem nici o susținere.

Avem frică că nu vom avea posibilitatea să zburăm în Coreea pentru tratament iar starea copilului nostru ar putea deveni critică. Fetița noastră este o mare luptătoare, ea speră că toate prin ce trece ea se vor da uitării și va trăi o viață normală așa cum o fac copii sănătoși. Irina visează să meargă și ea la școală, să se împrietenească cu colegii de clasă și să comunice cu ei. Ei îi place mult să danseze, să cocheteze în diverse haine, să coase jucării din pluș, să croiască hăinuțe pentru păpușile ei și să le construiască case. Noi educăm trei copii minunați iar bani sunt suficienți pentru cheltuielile cotidiene deoarece salariat este doar soțul. Nu avem bani pentru tratamentul copilului nostru dar avem o mare speranță să ne ajutați dumneavoastră! Odată am primit ajutorul vostru, pentru care vă mulțumim din toată inima și vă vom fi recunoscători pentru tot restul vieții! Vă implorăm, nu rămâneți indiferenți la durerea noastră! Ajutați-ne să-i oferim o șansă la viață fetiței noastre, Irina!”

Noi deschidem colectare de fonduri pentru 12 550 USD (~210 000 MDL).

Diagnoza: papilomatoză laringiană.
Colectați:
210 000 MDL
De colectat:
0 MDL
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Нравится
Partener