Leu Gabriel, 4 luni

900 Leu

Colectarea de fonduri este închisă!

La 21 mai 2015 în familia Leu s-a născut al treilea copil. Pe băiat l-au numit Gabriel. Părinții erau nespus de bucuroși evenimentului dat, însă fericirea lor nu a durat mult. La scurt timp după naștere starea lui Gabriel s-a înrăutățit, și el a fost transferat în secția de reanimare. Doctorii au depistat că Gabriel s-a născut cu viciu cardiac. Pentru ca băiatul să supraviețuiească era necesară operație urgentă la Centrul Cardiologic din Kiev. După mai multe proceduri de investigare, doctorii au depistat multiple devieri de la normă în inima micuță a lui Gabriel. Medicii au încercat să-i facă perforarea ventriculului, însă au apărut complicații. După doua zile, a fost nevoie de efectuat anastomoză, pentru ca băiatul să rămînă în viață. Apoi , au mai fost câteva încercări de perforare, însă nici ele nu s-au soldat cu succes. Toate aceste intervenții au costat 5500 euro, din care parinții au putut achita doar 1500 euro. Un aport considerabil pentru Leu l-a adus fondul de caritate «Baby`s Heart Foundation», care a alocat 2 000 de euro.

La moment Gabriel se simte și se dezvoltă bine. Dar el mai are nevoie de încă o operație costisitoare – 5410 euro. Termenul limită pentru efectuarea intervenției – 1-2 luni. Familia e disperată, deoarece nu au acești bani pentru salvarea vieții copilului lor. Plus că mai au datorie de 3940 euro pentru prima etapă a operației (descrisă mai sus). Părinții micuțului Gabriel să adresează după ajutor. Pentru salvarea băiatului lor- e nevoie de bani. Viața băiatului depinde acum doar de ei.

Anunțăm deschiderea colectării de fonduri de 125 320 MDL. Suma include și partea din datoria. Fără acoperirea ei clinica nu poate accepta efectuarea etapei a 2a a operației.

Diagnoza: Viciu cardiac congenital.
Colectați:
125 320 MDL
De colectat:
0 MDL
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Нравится
Partener