Macovei Alexandra, 18 ani

2222

COLECTAREA DE FONDURI ESTE ÎNCHISĂ!

De obicei la noi se adresează părinții copiilor grav-bolnavi. De data aceasta fetița ni s-a adresat singură nouă. Alexandra are 18 ani și nenorocirea ei este scolioza toracică de gradul trei cu deformarea coloanei vertebrale. Deja de zece ani Alexandra luptă cu boala, dar pentru un tratament complet părinții ei nu au mijloacele necesare. În 2010 fetița a fost nevoită să refuze operația costisitoare și implanturile pentru corectarea coloanei vertebrale.

Mai tîrziu medicii i-au recomandat familiei Macovei clinica din Ingușetia, unde tratarea acestei boli se face manual, fără intervenții chirurgicale.

După tratamentul de trei luni din Ingușetia starea sănătății Alexandrei s-a îmbunătățit.

Dar ea mai are nevoie de încă două cure de rebilitare a câte 3 luni, pentru că forma scoliozei este foarte gravă. Сostul tratamentului este de 280 000 ruble rusești (aproximativ 106 500 lei). Părinții Alexandrei se vor strădui să acopere cheltuielile pentru cazare și călătoria în străinătate. În rest – speră doar la ajutorul nostru.

În afară de Alexandra părinții ei mai au încă doi băieți mai mici. Mama cu tatăl nu sunt angajați oficial de aceea nu pot achita așa sumă.

Principala semnificație a numelui ”Alexandra” este apărătoarea oamenilor. Dar acum Alexandra este foarte vulnerabilă și are nevoie de susținerea oamenilor buni. Întindeți-i o mână de ajutor!

Diagnoza: Scolioză toraco-lombară cu deformarea coloanei v ertebrale de gradul 3
Colectați:
106 500 MDL
De colectat:
0 MDL
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Нравится
Partener