Macovschi Gleb, 10 ani

makovskii2

In martie 2016 lui Gleb i-a fost depistat cancer al sinusului nazal cu metastaze. A fost luată decizia de a pregăti băiatul de operație pentru înlăturarea tumorii, cu mențiunea că cel mai probabil ochiul nu va putea fi salvat.

Familia îndurerată și înspăimântată s-a adresat la o clinică din Israel. Una din ele a căzut de acord să-l investigheze pe Gleb. La centrul Shiba el a trecut un șir de consultări și investigații. În rezultat lui Gleb i-a fost pusă altă diagnoză ”Tumoare patologică nediferenciată”, ochiul și urechea nu sunt afectate, ambele funcționând satisfăcător. Datorită ajutorului organizației noastre ”Salvați viața” împreună cu oameni generoși a fost posibil ca Gleb să primească tratamentul necesar.

El a avut 6 cure de chimioterapie, pe care le-a trecut cu bine. Cu regret costul tratamentului e foarte înalt, și părinții băiatului s-au adresat la o clinică din Turcia ”Andolu”. Acolo Gleb iși continue tratamentul confrom protocolului european, care s-a folosit la clinica Shiba.

Tratamentul a fost selectat corect, rezultatele obținute confirmă acest lucru. Ambele echipe de medici ( din Israel și din Turcia) vorbesc despre necesitatea primirii tratamentului complet. La ziua de azi Gleb a avut 30 cure de radioterapie și a început faza finală de tratament, pentru care e nevoie de 50 170 USD.

Gleb este un băiat foarte activ, curios și săritor la nevoie. El este elev foarte bun, a participat de nenumărate ori la diverse consursuri, a câștigat premii, frecventa bazinul, a început să se ocupe de tae kwon do, participa activ în viața școlii. Îi place mult să se joace cu copiii mici și visează deja la o familie proprie. Fiind în Israel Gleb a decis că va deveni Cardiochirurg și va salva viețile oamenilor.

Cu ajutorul oamenilor mărinimoși Gleb deja a trecut mai mult de jumătate din calea lui spre însănătoșire. Părinții băiatului s-au adresat din nou la noi cu rugămintea de a-l ajuta pe feciorul lor să termine tratamentul. Posibil ca peste ceva timp lumea va cunoaște un cardiochirurg, care va salva nu o singura VIAȚĂ! Pentru a-l ajuta pe Gleb, noi deschidem colectare de fonduri pentru acoperirea parțială a costurilor, în valoare de 170 000 MDL.

Diagnoza: tumoare patologică nediferențiată a canalelor nazale.
Colectați:
170 000 MDL
De colectat:
30 000 MDL
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Нравится
Partener