Malai Victor, 13 ani

2222

Colectarea banilor este închisă!

S-AU STRÎNS 10 300 DE LEI

Acesta este Victor Malai. (a.n. 18.05.1999). Un an în urmă a fost diagnosticat cu hidrocefalie şi tumoare la creier. Băiatul a suportat deja 3 intervenţii chirurgicale la creier. Dar medicii au reuşit să înlăture doar jumătate din tumoarea existentă. Cu părere de rău, investigaţiile de după, au demonstrat că aceasta continuă să crească.
În scrisoarea sa, mama băiatului vorbeşte cu mîndrie despre succesele fiului său.
Vitea învaţă foarte bine. Studiază două limbi străine: engleza şi franceza. Citeşte multă literatură artistică, gen fantezie. Ca şi semenii săi, este pasionat de calculatoare, visează să devină programist. Nu este o alegere definitivă, pentru că Vitea mai e pasionat şi de pregătirea bucatelor. Îi place să-şi ajute mama la bucătărie şi şi-ar dori mult să devină un bucătar adevărat.
Boala îi provoacă dureri de cap puternice.
I s-a dezvoltat diabetul zaharat (tipul II). Vitea permanent ia medicamente. Cu părere de rău, medicii din Moldova nu-l mai pot ajuta. Familiei lui Vitea i s-a recomandat să meargă la Istanbul, (Turcia) – clinica „Neolife”, unde este echipamentul medical necesar pentru chimio-terapia necesară. Tratamentul va costa 12 000 euro, plus cheltuieli legate de deplasare şi cazare. Până acum părinţii lui Vitea se isprăveau singuri cu toate cheltuielile legate de intervenţiile chirurgicale şi tratamentul feciorului, acum familia nu mai are mijloace băneşti. Familia Malai are nevoie de ajutor. Tratamentul în clinica menţionată este stabilit pentru 15 octombrie! Când îl priveşti pe acest băiat, crezi şi speri, că totul va bine la el. Trebuie doar ajutat. Cu puţinul pe care îl putem face pentru el.

Noutăți:

Victor Malai, cu diagnoza ” Hidrocefalie şi tumoare cerebrală”, deja se află în Istanbul la clinica Neolife. El a trecut peste toate investigaţiile necesare şi a început tratamentul. Deacum a făcut 4 proceduri de radioterapie, starea pacientului nostru este stabilă. La 18 octombrie noi am transferat clinicii costul parţial în valoare de 1000 de euro. Mama lui are la ea încă 4000 de euro, bani pe care cu forţele proprii i-a dobîndit înainte de plecarea spre clinică.
Victor nu este internat în spital, ci doar se duce acolo la proceduri; şi asta în ciuda faptului că apartamentul pe care l-au găsit pentru dînsul şi mama lui se află la o depărtare de o oră jumătate de clinică. Pe drum familia Malai cheltuie mai mult timp de cît petrece Victor la proceduri, dar asta pe el nu-l deranjează. El este predispus spre însănătoşire.

Dar cel mai miraculos fapt s-a întîmplat azi dimineaţă!
Azi dimineaţă am primit o scrisoare de garanţie din partea colegilor noştri din Germania, fondul de caritate „ Inimi pentru copii”, pentru suma de 7000 euro, special pentru Victor! Acum recuperarea completă este cu un pas mai aproape. Noi credem că altfel nici nu poate fi; mulţumim tuturor care împreună cu noi l-au ajutat pe Victor. Din 16 000 de lei (1000 euro) pe care noi i-am achitat 5 700 lei au fost luaţi din contul general al organizaţiei, veniturile din terminalele de plată şi transferuri în care nu erau indicate destinaţia banilor, întrucît era nevoie de ajutor urgent.
Noi închidem colectarea de fonduri pentru Victor Malai şi mulţumim tuturor care nu au fost indiferenţi faţă de povestea lui.

Diagnoza: Hidrocefalie şi tumoare a creierului
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Нравится
Partener