Kolisnichenko Maxim, 5 ani

2222

Maxim a suportat o intervenţie chirurgicală, efectuată în Israel, care l-a ajutat să devină sănătos. Costul intrevenţiei chirurgicale a fost de 30 000 dolari. Acum, el poate respira şi acest fapt s-a întîmplat mulţumită celor care ne-au fost alături! Mulţumim pentru ajutor tuturor celor, care nu au rămas indiferenţi faţă de necazul nostru. Mulţumim mass-media, postului de televiuziune Moldova1, TVC21, postului de radio Europa Plus, ziarului «Casa noastra Chişinau», «Komsomolskaia Pravda», jurnalului «Sănătate», precum şi portalului internet «AllFun.md», «Forum.md». ş.a.

Să ne amintim, cum suna rugămintea mamei, Angelina Kolisnichenko:

«Acesta este al treilea an în care trăim, cu un tub în gat. Este atât de greu să trăieşti în tensiune continuă, deoarece copilul oricînd se poate sufoca. Acest tub este singura modalitate de a respira pentru Maxim. E fixat permanent, se poate bloca cu mucoasă, care, uneori, se usucă, şi formează o crustă, ce blochează accesul aerului.
Pentru început a fost un stres constant pentru mine şi Maxim. Toate se complicau prin faptul că Maxim nu avea glas. El nu putea rosti un cuvânt, sau cel puţin un sunet atunci când avea nevoie de ajutor. A trebuit să stau de pază ziua şi noaptea. Dar, mulţumesc lui Dumnezeu, cu puţin timp în urmă a apărut vocea. Slabă pentru început, dar totuşi voce.

Dificultate e faptul că aerul intra direct în plămâni. El nu se curăţă şi şe încălzeşte ca la persoanele sănătoase. Prin urmare, cu cît e mai rece timpul, cu atăt mai puţin ieşim în stradă.
Recent Maxim a împlinit 4 ani (26 august). El a început deja să înţeleagă că nu este ca ceilalţi copii. Îşi doreşte să alerge prin curte cu alţi copii. Dar, după ce fuge câţiva metri, nu-şi poate trage respiraţia, nu are suficient aer. Şi copiii sunt copiii, încep să rîdă. Maksim retrăieşte foarte mult, iar mie mi se rupe inima. El, emoţionat fiind, îşi roade constant unghiile, şi atunci când zâmbeşte ochii îi sunt atât de trişti …
Acum, există speranţa să se vindece. O speranţă foarte slabă, dar eu vreau să cred că vom reuşi. »

Mulţumiri tuturor celor care nu au ramas indiferenţi faţă de soarta lui Maxim .. acum el singur poate spune cuvintul multumesc şi multe alte cuvinte!

Diagnoza: stenoza laringelui
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Нравится
Partener