Miliș Maria, 4 ani

1 (1)

Povestea micuței Maria este povestea cruzimii adulților față de copiii fără de apărare. Maria are o soră geamănă. Fetițele aveau doar 10 luni când propria mamă le-a bătut cu bestialitate. Maria a intrat în comă. Câteva zile după întîmplare fetița s-a aflat acasă, fără ajutor medical. Mama a ascuns starea gravă a fetiței. Atunci când fetița a ajuns la medici, aceștia au depistat fractura craniului și traumatismul creierului. Mariei i-a dispărut aproape total vederea, nu auzea aproape deloc, a pierdut abilitatea de a mânca și a bea, mânuțele și piciorușele nu se mișcau. Dar alături de ea au fost bunica și tatăl. Și Maria a supraviețuit.

Au trecut 3 ani de la tragedie, bunica fetițelor mereu este cu ele. S-a parcurs un drum lung de tratamente și reabilitare. Toate acestea dau rezultate, fetița își revine. Maria are nevoie de cure puternice de reabilitare. Bunica și tatăl fetiței au luat legătura cu o clinică din orașul Yalta. Această clinică ia copiii cu forme grave de epilepsie, pentru că în cadrul centrului de reabilitare se află un complex clinic puternic, chiar și cu chirurgie pentru astfel de copii. Tratamentul acestor copii este un proces complex și îndelungat care necesită implicarea diferitor specialiști.

Medicii din Rusia au evidențiat că cazul Mariei este unul unical, la cât de bune rezultate are fetița în decurs de acești 3 ani. Acum are toate șansele să se pună pe picioare, dar pentru aceasta este nevoie de continuarea tratamentului. Acum fetița este țintuită în scaunul cu rotile, pielea se acoperă cu răni de presiune, iar partea dreaptă a corpului este paralizată. Apropiații fetiței și-au pus speranța în ajutorul dvs. Iar noi dorim ca micuța Maria să înțeleagă că lumea adulților nu este doar crud, că în lume există bunătate, compasiune și ajutor reciproc.

Famila Miliș trebuie să adune 1 881 600 RUB. Noi deschidem colectarea parțială de fonduri în sumă de 200 000 MDL.

Dvs puteți să o ajutați pe Maria!

Diagnoza: urmările traumatismului craniocerebral, tetrapareză spastică, epilepsie focală simptomatică.
Colectați:
200 000 MDL
De colectat:
0 MDL
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807

Abonații Moldcell pot să-și aducă aportul său, trimițând un mesaj gol la numărul scurt 0445. Costul SMS-donație este de 30 lei.

Donează prin Portofelul Electronic Paynet

Pentru transferuri prin GlobalGiving

Give Now
Нравится
Partener