Miliș Maria, 5 ani

foto3

Fetița care recent a ajuns sub protecția noastră Mașa Miliș continuă să lupte pentru viața sa. Povestea începe la vârsta de 10 luni când doi fetițe inofensive (Mașa și sora ei geamănă) au fost bătute de către mama lor. După fractura oaselor craniului și comoția cerebrală Mașa a căzut în comă. Fata aproape că și-a pierdut vederea, nu auzea deloc, a pierdut abilitatea de a bea și de a mânca, mânuțele și piciorușele erau înțepenite. Medicii, tata și bunica au ajutat-o să supraviețuiască și să se trezească.

Astăzi, viața Mașei este o luptă zilnică pentru îmbunătățirea calității vieții. Datorită reabilitării consistente, cursurilor zilnice pe un simulator special și a insistenței bunicii fetița a început să progreseze. Mușchii ei s-au întărit, acum fata poate să stea, să își mențină postura, să ridice și să țină obiecte. Însă toate aceste rezultate sunt amenințate, deoarece Mașa are atacuri frecvente de epilepsie. Și fiecare astfel de atac este un pas uriaș înapoi.

Fata are nevoie de o examinare completă, de selecția medicamentelor și de pregătirea unui program individual de reabilitare, corespunzător vârstei sale. Bunica vrea să ducă fetița în Institutul de Cercetare pentru Chirurgie Pediatrică de Urgență și Traumatologie din Moscova. Călătoria anterioară a îmbunătățit în mod semnificativ starea de bine a Mașei.

Și noi visăm să ajutăm această fetiță blândă care a fost rănită în mâinile unui adult. Ar trebui să știe că adulții pot iubi și proteja.

Pentru a o ajuta pe Mașa trebuie să colectăm 56 000 MDL. Această sumă include costul examinării, tratamentului și costurile pentru transport.

Diagnoza: Consecințele traumatismului cerebral sever. Epilepsie post-traumatică.
Colectați:
56 000 MDL
De colectat:
0 MDL
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Нравится
Partener