Morari Vladislava, 2 luni

2222

Colectarea de fonduri este închisă!

În familia Morari cu două luni în urmă s-a născut o prinţesă. Venirea ei pe lume era aşteptată de către mama, tata şi doi fraţi mai mari. Au numit-o pe fetiţa multaşteptată cu numele Vladislava. Fetiţa se dezvoltă bine şi adaugă în greutate deasemenea bine. Şi totul avea să fie bine în familia Morari dacă nu era un pericol mare care atîrnă deasupra fetiţei nou-născute.

În ziua naşterii, fetiţei i-a fost stabilită diagnoza – Coloboma pleoapei de sus. Aceasta este o patologie congenitală (pleoapă nedezvoltată) care prezintă un pericol real pentru vederea fetiţei. Acum ochii fetiţei sunt sensibili la lumină, şi chiar cînd doarme pleoapa nu acoperă globul ocular în totalitate. Dacă operaţia nu va fi făcută la timp, coloboma va aduce complicaţii foarte mari, chiar şi orbirea.

Costul operaţiei este de 17 895 lei. Pentru familia Morari este o sumă foarte mare, avînd în vedere faptul că mama se află în concediul de maternitate, iar tatăl nu are un loc de muncă permanent, şi pedeasupra familia e cu mulţi copii.
Dar împreună vom putea să o ajutăm pe această prinţeşă mică să crească frumoasă şi sănătoasă.

Părinţii Vladislavei se adresează la toţi oamenii cu suflet mare cu rugămintea de a-i ajuta să strîngă suma necesară pentru operaţie şi să salveze vederea fetiţei.

Diagnoza: Coloboma pleoapei de sus
Colectați:
17 895 MDL
De colectat:
0 MDL
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Нравится
Partener