Munjiu Alexa, 2 ani

2222

COLECTAREA DE FONDURI ESTE ÎNCHISĂ!

Povestea familiei Munjiu nu e doar neobișnuită dar și foarte tristă. Așa patologie grea medicii moldoveni întîlnesc foarte rar. După nașterea copilului au fost nevoie de două săptămîni de investigații ca să se poată afla genul copilului. Fetiță. O fetiță, căreia i-a fost ales un nume potrivit și pentru un băiat. Prognozele medicilor nu sunt prea bune – cu timpul echilibrul hormonal în organism ar putea să se schimbe, să devină bărbătesc (de ex, începe să crească mustăți, barbă). La Alexa lipsesc organele genitale interne și externe. Această problemă se datorează patologiei dezvoltării sistemului urinar. Diagnoza este extrofia vezicii urinare, epispadias totală. Aceasta înseamnă că vezica urinară se află la exterior, în ea lipsește un perete, de aceea urina permanent iese afară. Ca rezultat – pielonefrită constantă și răni nevindecabile pe corpul copilului.
Alexa are nevoie de operație pe care pot s-o efectueze specialiștii Centrului de Reconstrucție Genitalo-Urinară din Serbia (Center Genito-Urinari Reconstructive Surgery). Costul operației este de 12 000 euro (~ 214 000 lei).

Fetița are deja 2 ani. Doi ani de tratament continuu pentru procesele inflamatorii din organism și gînduri triste despre destinul copilului său. E imposibil de imaginat cît de greu îi este acestei familii. Și tot ce putem să facem acum este să ajutăm, nu doar să compătimim, dar să oferim ajutor real unui omuleț micuț cu un destin greu.

Diagnoza: Extrofia vezicii urinare, epispadias totală
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Нравится
Partener