Muntean Oleg, 14 ani

IMG_4380

O lună în urmă cu Oleg s-a întâmplat un caz neplăcut. Și-a traumat ochiul în timpul jocului cu prieteni. Intervenția chirurgicală urgentă, cu regret, nu a dat rezultate pozitive.

Timp de o lună familia băiatului încerca să stabilească cauza durerilor și restabilirii rele a ochiului după operație. S-au adresat la clinica Ovisus, unde de urgență a fost operat.

Cu regret, situația s-a confirmat a fi mult mai complicată și gravă. În timpul operației a fost descoperită o bucată de sticlă neînlăturată, care a vătămat grav corneea, irisul și cristalinul ochiului. În prezent Oleg se află la spital, se simte mult mai bine, i-au trecut durerea, ce l-a chinuit mai mult de o lună.
Familia Muntean mulțumește tuturor, ce i-au întins mâna de ajutor.

Familia lui Oleg este cu mulți copii, mama lor muncește din greu pentru a le crește, iar tata lor nu le ajută cu nimic. Băiatul este foarte muncitor, are mâini de aur. El permanent își caută de lucru, ca să aducă bani în familia. Oleg face toate: și în câmp lucrează, și un gard poate repara, are grijă de copii mai mici. Tare îi place fotbal și baschet. Are un vis – de a vedea lumea și speră să devină șofer la rute internaționale pentru ași îndeplini visul.

Copilul are nevoie de mau multe intervenții complicate, inclusiv și transplantul corneei. Aceasta îl v-a ajută să restabilească vederea. De aceea noi continuăm să colectăm surse bănești și sperăm la ajutorul vostru.

Noi inițiem colectare de fonduri în sumă de 107 100 MDL. Vă rugăm să-l ajutați pe Oleg să-și salveze vederea.

Diagnoza: cataractă post-traumatică.
Colectați:
107 100 MDL
De colectat:
0 MDL
Plătit:
26 965 MDL
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Нравится