Odobescu Ion, 2 ani

2222

COLECTAREA DE FONDURI ESTE ÎNCHISĂ!

Ionuț s-a născut pe 9 octombrie 2012 în orașul Rezina. Sarcina a fost una buna. Doar, în timpul nașterii cordonul ombilical, a infasurat copilul, ce a dus la complicatii grave. Băiatul nu mai respira. S-a reușit de al reanima pe Ionut. Dar, în curând, au inceput convulsii, și copilul a fost transferat la secția de terapie intensivă la Centrului Mamei și Copilului din Chișinău. Mai apoi, sectia de reanimare a fost înlocuita cu secția de neurologie pentru nou-nascuti. Ionut a ajuns acasă doar peste o lună. De atunci, în mod regulat, lunar, băietelul are sedinte de masaj, gimnastică si electroforeză.

Cand Ionuț a avut un an, el a fost diagnosticat cu paralizie cerebrala. Copilul nu poate tine capul, nu vorbeste. Dar este foarte zambaret, atunci cand parintii se joace cu el, examinează cu atenție poze si imagini, o recunoaste pe mama lui, a început să pronunte primele sunete.

Ionuț are nevoie de o reabilitare lunga la clinică lui D. Romanov din Sankt-Petersburg. Cursul durează șase luni. Costul curei este de 454 000 RUB (~140 800 LEI). Situația financiară a familiei nu permite de a achita acest curs, in familie lucează doar tata.
Părinții s-au adresat cu o rugaminte mare la asociatia noastra, pentru a ajuta băiatul in lupta contra bolii. Acestea isi doresc foarte mult să vadă progrese in starea copilului, că Ionuț va învăța de a ține capul, de a sta jos, de a spune «mama» și «tata»…

Diagnoza: paralizie cerebrala.
Colectați:
140 800 MDL
De colectat:
0 MDL
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Нравится
Partener