Pânzaru Gheorghii, 12 ani

2222

COLECTAREA DE FONDURI ESTE ÎNCHISĂ!

AU FOST ADUNAȚI: 35 720 LEI

Gheorghii Pânzaru are 12 ani. În octombrie 2013 băiatul care întotdeauna a dus un mod activ de viață: juca în echipa de fotbal din școală, studia clarinetul – nu a putut să se scoale din pat. Picioarele și mâinile băiatului au încetat să se miște. Medicii au stabilit diagnoza de glioblastom. Aceasta este o formă agresivă de tumoare a creierului, care crește permanent și se răsfrânge asupra țesuturilor adiacente.

Pentru confirmarea diagnozei părinții au dus copilul în Germania. Timp de două săptămîni tumoarea a crescut de două ori. Diagnoza a fost confirmată.

Acum Gheorghii se află în clinica din Turcia ”Neolife”, a primit deja 14 cure de chimioterapie și radioterapie. A început puțin să meargă, dar obosește repede și doarme mult. Primele etape ale tratamentului au fost achitate de către părinți împreună cu rude, prieteni și colegii băiatului. Băiatul are nevoie să mai primească încă 16 cure de tratament. Prețul șansei lui la viață – 6 000 de euro.

În familia Pânzaru sunt 5 copii, acasă Gheorghii este așteptat de 4 frați. Această familie cu mulți copii nu este în stare să achite aceste cheltuieli, de aceea ei s-a adresat nouă și vouă cu un strigăt de ajutor.

Viața lui Gheorghii e în mare pericol, ajutați-ne să-l salvăm!

Diagnoza: glioblastom
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Нравится
Partener