Caraivan Pavel, 8 ani

pasha_1

COLECTAREA DE FONDURI ESTE ÎNCHISĂ!

Pavel s-a născut la 26.02.2006. Acum Pavel are 8 ani și pînă acum nu a avut probleme serioase cu sănătatea. Pavel a crescut, fiind un băiat activ și sănătos. Familia se mândrea cu succesele lui de la școală și cu activitățile lui sportive. Și ca un băiat adevărat, îi place să privească fotbal împreună cu tatăl său. De mic știe toate echipele de fotbal și este fan al echipei ”Real”. Visează să devină fotbalist, în ciuda faptului că de 2 ani se ocupă cu dziu-do, dar nu cu fotbalul.

În august 2014 mama a observat că tembrul glasului s-a schimbat și ganglionii limfatici de pe gât s-au mărit. Tratamentul indicat de către mediul de familie nu a adus rezultate. Copilul a fost îndreptat la Institutul de Oncologie. Acolo a fost stabilită diagnoza de ”cancer al ganglionilor limfatici”. Pavel a început tratmentul imediat dar, din păcate, în timpul terapiei a devenit clar că boala progresează. Familia a decis să-l ducă pe Pavel la Moscova, la clinica ”N.N. Blohin”. După investigații medicale minuțioase medicii au pus diagnoza Limfom limfoblastic T Non-Hodgkin. Acest tip de limfom nu se tratează pe cale chirurgicală și se consideră ”migrator”, deci poate să se extindă la cîteva organe. În aceasta constă dificultatea lui. La momentul actual Pavel se află în stare de gravitate medie, dar cu un risc mare. Deja a făcut 2 cure de chimioterapie din cele 8 indicate. Pavel este deprins cu lupta. Înainte trebuia să o facă la concursuri, acum este nevoit să o facă în fiecare zi.

Costul prelimiar al următoarei cure de chimioterapie și tratament este de ~605 000 de ruble (~181 500 lei). Părinții lui Pavel și sora lui mai mare cer ajutorul tuturor care dorec și pot să îl ajute pe veselul și curiosul Pavel să învingă această boală necruțătoare.

Diagnoza: Limfom limfoblastic T Non-Hodgkin
Colectați:
147 701 MDL
De colectat:
33 799 MDL
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Нравится
Partener