Ajutor secțiilor pediatrice ale spitalelor RM

In the hospital.

Pe parcursul a cîtorva ani organizația obștească ”Salvați Viața”, datorită donatorilor prin intermediul proiectului Global Giving Foundation, cât și cu ajutorul partenerilor și prietenilor noștri, a acordat ajutor secțiilor pediatrice a Institutului Oncologic al Republicii Moldova. În lupta cu bolile letale nu sunt de ajuns doar mâinile de aur ale medicilor, de aceea noi am acordat un ajutor considerabil în achiziția aparatelor medicale necesare și materialelor consumabile.

Astăzi suntem pregătiți să lărgim aria ajutorului nostru și să ușurăm munca nu doar a secțiilor pediatrice ale Insitutului Oncologic, dar și a altor secții pediatrice din alte spitale, care au nevoie de ajutorul nostru.

Noi știm că în spitalele de stat ale RM activează medici calificați și muncesc cu dăruire de sine. Dar finanțarea de stat a unei țări în curs de dezvoltare, des nu este capabilă să acopere toate cheltuielile necesare unei instituții medicale. Și aceasta în timp ce pacienții nu devin mai puțini, și ei au nevoie de ajutor în fiecare zi. Noi dorim să fim de ajutor în asigurarea secțiilor pediatrice cu mijloace medicamentoase, utilaj medical și alte materiale necesare. Sperăm la ajutorul vostru.

Colectați:
13 035 MDL
De colectat:
86 965 MDL
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807

Abonații Moldcell pot să-și aducă aportul său, trimițând un mesaj gol la numărul scurt 0445. Costul SMS-donație este de 30 lei.

Donează prin Portofelul Electronic Paynet

Pentru transferuri prin GlobalGiving

Give Now
Нравится
Campanie de binefacere
Partener