Ajutor pentru copiii cu diabet zaharat

dia2

Pe parcursul a cîtorva ani organizația obștească ”Salvați Viața”, datorită donatorilor prin intermediul proiectului Global Giving Foundation, cât și cu ajutorul partenerilor și prietenilor noștri, a acordat ajutor secțiilor pediatrice a Institutului Oncologic al Republicii Moldova. În lupta cu bolile letale nu sunt de ajuns doar mâinile de aur ale medicilor, de aceea noi am acordat un ajutor considerabil în achiziția aparatelor medicale necesare și materialelor consumabile.

Astăzi suntem pregătiți să lărgim aria ajutorului nostru și să ușurăm munca nu doar a secțiilor pediatrice ale Insitutului Oncologic, dar și a altor secții pediatrice din alte spitale, care au nevoie de ajutorul nostru.

Diabetul zaharat la copii a încetat de mult să fie o sentință. Dar boala ramane dificila, necesitand control vigilent. Am studiat problema, pentru a înțelege de ce au nevoie micii pacienți ai CMC-ului. Am aflat că, cel mai mult se simte lipsa unui echipament specializat care să ajute la monitorizarea continuă a nivelului de glucoză din organism. Cea mai bună opțiune este sistemul iPro2. Iar pentru utilizarea individuală de către fiecare pacient, este necesar de procurat senzori de glucoză.

”Salvați Viața” inițiază un nou proiect pentru acumularea de mijloace bănești pentru achiziția tehnicii specializate pentru susținerea stării stabile ale copiilor care trăiesc cu diabet zaharat.

Noi știm că în spitalele de stat ale RM activează medici calificați și muncesc cu dăruire de sine. Dar finanțarea de stat a unei țări în curs de dezvoltare, des nu este capabilă să acopere toate cheltuielile necesare unei instituții medicale. Și aceasta în timp ce pacienții nu devin mai puțini, și ei au nevoie de ajutor în fiecare zi. Noi dorim să fim de ajutor în asigurarea secțiilor pediatrice cu mijloace medicamentoase, utilaj medical și alte materiale necesare. Sperăm la ajutorul vostru.

Colectați:
317 968 MDL
De colectat:
32 032 MDL
Plătit:
199 691 MDL
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Нравится