Pismeniuc Eva, 1 an

eva_pismen

Eva Pismeniuc are o sănătate șubredă. Imediat după naștere nici medicii, nici părinții nu au observat devieri în starea de sănătate a fetiței. Dar de la două luni Eva a început să facă în fiecare lună bronșite obstructive. Întârzierea în dezvoltare era pusă pe seama bolilor frecvente. Dar la 6 luni părinții au bătut alarma și au decis să investigheze starea de sănătate a Evei. S-a constatat că fetița a apărut pe lume cu infecție cu citomegalovirus. Anume aceasta a deteriorat anumite structuri ale creierului (aceasta se vede la RMN) și a avut o influență negativă asupra sistemului nervos.

Familia face tot posibilul ca să o ajute pe Eva. Acum are un an și deja a avut două cure de reabilitare la Chișinău, o cură la Odesa, delfinoterapie și acupunctură. Sunt progrese dar cu copiii ce suferă de această boală trebuie permanent de lucrat.

Părinții își pun mari speranțe pe centrul de reabilitare din or.Truscaveț. Eva a fost programată pentru tratament. Părinții nu pot aduna până la toamnă suma necesară – 3 000 euro (~ 68 000 MDL), de aceea se adresează la toți oamenii cu inimă mare. Pentru că chiar și cel mai mic ajutor este foarte important pentru sănătatea Evei.

Diagnoza: Paralizie cerebrală infantilă, distonie musculară, hipoacuzie de gr.I.
Colectați:
68 000 MDL
De colectat:
0 MDL
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața».

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807

Abonații Moldcell pot să-și aducă aportul său, trimițând un mesaj gol la numărul scurt 0445. Costul SMS-donație este de 30 lei.

Donează prin Portofelul Electronic Paynet

Pentru transferuri prin GlobalGiving

Give Now
Нравится
Partener General – Compania Modcell
Partener