Pismeniuc Eva, 2 ani

Eva

Eva a fost infectată cu citomegalovirus încă înainte de naștere. Transmiterea infecției a provocat grave probleme de sănătate pe care le are acum fetița. Eva suferă de paralizie cerebrală infantilă, are retard mintal iar procesele metabolice ale organismului sunt încălcate. Copilul nu vorbește, nu își coordonează mișcările corpului, nu are echilibru și are deformare de picior. Eva și părinții ei fac față cu greu încercărilor prin care trec. De 2 ani și 10 luni, părinții fac tot posibilul să-și vadă copilul sănătos: reabilitare continuă în Odessa, terapie cu delfini, acupunctură, tratament medicamentos. Un tratament benefic și un impact pozitiv a avut reabilitarea din orașul Truskavets, unde fetița s-a tratat datorită ajutorului dumneavoastră în 2016. Acum este nevoie de încă un tratament la clinica de reabilitare a medicului Kozyavkin, pentru că Eva este la vârsta când răspunde bine la tratament.

Costul reabilitării constituie 7 489 Euro (≈ 160 125 MDL). Părinții Evei se adresează după ajutor la toți oamenii cu inimă mare, chiar și cel mai mic ajutor este foarte important pentru sănătatea Evei.

Diagnoza: Paralizie cerebrală infantilă, distonie musculară, hipoacuzie de gr.I.
Colectați:
160 125 MDL
De colectat:
0 MDL
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807

Abonații Moldcell pot să-și aducă aportul său, trimițând un mesaj gol la numărul scurt 0445. Costul SMS-donație este de 30 lei.

Donează prin Portofelul Electronic Paynet

Pentru transferuri prin GlobalGiving

Give Now
Нравится
Campanie de binefacere
Partener