Popa Melissa, 3 ani

123

La vârsta de 2 ani micuței Melissa i s-a depistat o tumoare malignă. Fetița s-a tratat la Institutul de Oncologie și Hematologie ”N.N. Blohin”: 12 cure de chimioterapie, operație, apoi iar câteva cure de chimioterapie și radioterapie. Tot tratamentul Melissei a fost contra plată, o parte din sumă a fost adunată de familie și fonduri de caritate, inclusiv și AO Salvați Viața.

Dar acum, pentru excluderea recidivei Melissa trebuie să treacă investigații costisitoare la fiecare 3 luni. Familia are speranța că și acum oameni cu inimă mare nu vor rămâne indiferenți și îi vor ajuta să se descurce cu problemele materiale pentru a salva fetița.

«În sfârșit putem să ne bucurăm din plin de fiecare zi trăită împreună cu prințessa noastră. Melissa a început să vorbească devreme, ea are memorie bună, învață poezii și povestește povești. Fetița vrea la grădiniță dar din păcate nu suntem pregătiți pentru aceasta. Melissa trebuie să-și revină după tratamentele îndelungate. Noi ne străduim ca timpul să treacă cât mai vesel și interesant pentru ea. Familia noastră speră că aceste investigații vor avea loc cât mai rar, pentru că pronosticurile medicile au fost încă de la început pozitive (tumoarea a fost depistată la timp și greșeli în tratament nu au fost comise greșeli). Noi mulțumim anticipat tuturor care vor lua parte în destinul nostru», — ne scrie mama.

Micuța Melissa are nevoie de ajutorul nostru comun, astfel că deschidem colectare de fonduri pentru suma de 61 230 MDL.

Diagnoza: rabdomiosarcom alveolar.
Colectați:
61 230 MDL
De colectat:
0 MDL
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Нравится
Partener