Popa Melissa, 1 an

melissa1

Scrisoarea aceasta, scrisă cu dragoste și neliniște, am primit-o de la mama Melissei, o fetiță de un an.

”Melissa este unica noastră fiică. Ea s-a născut sănătoasă, ne-a bucurat cu o dezvoltare armonioasă, cu zâmbetele ei și cu temperamentul ei dulce. Îmi aduc aminte cu bucurie ziua când fiica mea a rostit primul cuvânt, când a făcut primii pași. Viața noastră era plină de aceste simple bucurii.
În ianuarie 2016 am observat o tumoare mică pe fesa fiicei. După lungi investigații a fost stabilită diagnoza: rabdomiosarcom alveolar, o maladie oncologică gravă, specifică în general copiilor. Această formă de tumoră malignă atacă țesuturile moi și necesită un tratament dur. Această veste a căzut asupra noastră din senin și mult timp nu puteam să cred că aceasta s-a întâmplat cu fetița noastră!

Acum Melissa se află la tratament la Institutul de Oncologie Pediatrică și Hematologie ”N.N. Blohin”, Rusia. Tratamentul va fi anevoios, de lungă durată și foarte costisitor. 6 cure de chimioterapie, operație, apoi încă câteva cure de chimioterapie șiradioterapie – toate acestea vor fi suportate de mica Melissa. Costul întregului tratament va constitui nu mai puțin de 5 milioane de ruble.
La momentul actual nu sunt încadrată în câmpul muncii, mă aflu în spital cu fetița. Tatăl nostru acceptă orice lucru, pentru a asigura familia. Noi vă rugăm să ne acordați ajutor pentru a achita tratamentul costisitor al Melissei.”

Pentru ca să înceapă tratamentul, părinții au reușit să ia în credit o anumită sumă, de asemenea ei sunt ajutați de fondul de caritate rusesc ”Nastenka”.

”Salvați Viața” inițiază colectarea de fonduri pentru Melissa pentru suma de 200 000 de lei.

Diagnoza: rabdomiosarcom alveolar.
Colectați:
200 000 MDL
De colectat:
0 MDL
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața».

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807

Abonații Moldcell pot să-și aducă aportul său, trimițând un mesaj gol la numărul scurt 0445. Costul SMS-donație este de 30 lei.

Donează prin Portofelul Electronic Paynet

Pentru transferuri prin GlobalGiving

Give Now
Нравится
Partener General – Compania Modcell
Campanie de binefacere
Partener