Portean Valentin, 17 ani

portean1

Nu este prima dată când apelăm la ajutorul dumneavoastră în cazul lui Valentin Portean.

Valentin s-a născut sănătos dar din păcate, la virsta de 6 ani, Valentin a fost diagnosticat cu distrofie musculară Duchenne. Este o boală gravă, care afectează mușchii întregului organism și, în cele din urmă, duce la pierderea completă a capacității de mișcare. Timp de 10 ani, Valentin luptă cu această boală, fiindu-i efectuate multiple operații chirurgicale costisitoare, proceduri medicale și de reabilitare. Recent, Valentin s-a întors din Polonia, unde a urmat cea de-a treia cură de tratament. Până în prezent, au fost posibile să se obțină rezultate semnificative și îmbunătățirea stării de sănătate. Mușchii lui Valentin s-au întărit și au crescut în volum, s-a îmbunătățit activitatea sistemului respirator , a apărut pofta de mâncare, a crescut rezistența organismului, au scăzut simptomele de oboseală. La moment, a dispărut complet durerea în articulații și membre.

Datorită perseverenței și voinței, băiatul își continuă studiile în liceu. Are mulți prieteni de seama lui din diferite țări, cu care comunică prin rețelele de socializare și care îl susțin. Valentin își face și planuri pentru viitor, vrea să devină un programator bun. În timpul liber el pictează, acest fapt îi ajută să-și exprime emoțiile. Visul lui cel mai mare este să se ridice în picioare și să învețe să meargă.

Familia Portean este recunoscătoare tuturor celor cărora le pasă de fiul lor și ii ajută sa acopere cheltuielile financiare legate de tratament.
Un curs de tratament (60 de zile) costă 13.000 de euro și el nu poate fi întrerupt, pentru a nu pierde rezultatele obținute.

Părinții au apelat din nou la ajutorul nostru și împreună cu dumneavoastră am dori să-i ajutăm. Astfel, anunțăm redeschiderea colectării de fonduri pentru Valentin în mărime de 200 000 lei, suma care va acoperi parțial costul tratamentului.

Diagnoza: distrofie musculară progresivă Duchenne.
Colectați:
200 000 MDL
De colectat:
0 MDL
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807

Abonații Moldcell pot să-și aducă aportul său, trimițând un mesaj gol la numărul scurt 0445. Costul SMS-donație este de 30 lei.

Donează prin Portofelul Electronic Paynet

Pentru transferuri prin GlobalGiving

Give Now
Нравится
Partener