Proca Adriana, 15 ani

proca11

Pentru familia Proca, anul 2017 a început cu grele încercări. Fiica cea mai mare, Adriana s-a simțit rău iar medicii terapeuți i-au indicat tratament pentru angină și anemie. Dar, diagnosticul final a fost mult mai înfricoşător: leucemie acută nelimfoblastică.

Părinţii au decis să meargă cu Adriana în Turcia, la un spital unde se folosesc metode avansate de tratament și preparate mai puţin invazive pentru organismul în creștere. Cu ajutorul rudelor și a apropiaților familiei au fost colectați 15.000 de euro pentru ca Adriana să poată pleca cât de curând posibil și să înceapă tratamentul. Însă suma totatlă ce trebuie achitată spitalului este una foarte enormă pentru părinți – 127 000 dolari. Familia Proca a făcut apel la toţi oamenii cu bună credinţă, și la organizațiile de caritate pentru a putea strânge suma necesară.

Adriana este cel mai mare ajutor al mamei ei, ea și găteşte, și face curat, și o ajută cu cele două surioare și fratele lor. Mai mult decât atât, Adriana, învață bine și participă la activități extrașcolare, toţi pedagogii au doar cuvinte de laudă pentru ea. La fel, ea are o voce frumoasă și deseori cântă pe scenă. Prietenii și colegii Adrianei o susţin cum pot, la școală a fost organizat un concert de caritate pentru a colecta banii atât de necesari pentru tratament.

Pentru a o ajuta pe Adriana Proca, deschidem colectare de fonduri pentru plata parţială a tratamentului în sumă de 200.000 lei. Ne adresăm tuturor, să ajutăm această fetiţă să învingă cancerul!

Diagnoza: Leucemie acută nelimfoblastică.
Colectați:
62 000 MDL
De colectat:
0 MDL
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Нравится
Partener