Pușca Denis, 2 ani

Pusca Denis

Colectarea banilor este închisă!

Nou suntem familia Puşca: Anatolie şi Lilia. Nu demult, când am dat analize ordinare la policlinică, am aflat că fiul nostru este bolnav de leucoză formă severă. Aceasta ne-a adus în starea de şoc, noi nu am putu crede în ceea ce se petrece. Copilul nostru cu mama a fost internat la spital. La moment starea lui Denis este mai gravă, este foarte slab, îl dor picioarele. Medicii au constatat, că băieţelul nostru nu poate fi vindecat în Moldova, trebuie să plecăm peste hotare pentru tratament. Am aflat despre clinica din Israel «Centrul medical RamBam» şi am luat legătura cu medicii de acolo. Am fost informaţi, că pentru a începe investigaţiile şi tratament este necesară suma de 30 000$, iar suma finală va fi comunicată după investigaţii şi precizarea schemei de cură şi preparatelor necesare.

La moment dat copilul nostru se află în clinica din Israel. Medicii nu pot începe chimioterapia până nu o să transferăm încă 38 000$. Suma aceasta va i suficientă până la 15 aprilie, la acel moment vom avea nevoie de surse financiare. Specialiştii din Israel dau 60% garanţie, că copilul va rămâne în viaţă şi va fi sănătos. Deja am vândut apartamentul în Chişinău pentru a începe tratamentul. Mai mult nu avem ce să vindem, în afară de aceasta avem fiica de 13 ani care tot necesită atenţie.
Vă implorăm de ajutor! Mai mult nu avem pe cine să rugăm. Ajutaţi-ne să salvăm pe băiatul nostru – l-am aşteptat 10 ani!

Noutăţi:

Denis cu părinţii sa întors acasă din lipsa finanţelor. Cautăm alte clinici şi finanţe pentru prelungirea tratamentului. La coment copilul se află cu mama la spitalul oncologic.

Diagnoza: Leucoză acută
Colectați:
200 000 MDL
De colectat:
0 MDL
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Нравится
Partener