Roșca Marcel, 16 ani

11

Imediat după naștere, Marcel a fost a primit un diagnostic dezamăgitor – cataractă congenitală. Din copilăriei, băiatul a început să se lupte pentru șansa de a vedea lumea din jurul lui.

Marcel studiază într-un liceu special, pentru copii cu vedere slabă. În ciuda bolii, băiatul duce un stil de viață activ. De câțiva ani frecventează o școală de muzică și cântă la un instrument aerofon. Un alt hobby al lui este judo, el învăța la o școală sportivă până când a suferit o intervenție chirurgicală urgentă la un ochi și, din motive de sănătate, medicii i-au interzis să se mai antreneze.

Acum, Marcel are nevoie de un transplant de cornee și chirurgie de cataractă pentru a preveni pierderea completă a vederii. El se poate orienta în spațiu numai cu ajutorul altora.

Familia se află într-o situație financiară foarte dificilă, tatăl are o dezabilitate de gradul 2 și nu poate face față fără ajutorul persoanelor care îngrijesc de el.

O parte din fondurile adunate și neutilizate pentru tratamentul Carolinei Tvedohleb au fost oferite lui Marcel, dar, din păcate, acest lucru nu este suficient pentru achitarea integrală a intervenției chirurgicale.

În această privință, vom deschide o strângere de fonduri pentru suma rămasă de 32 340 lei și vă rugăm să îi oferiți lui Marchel șansa de a vedea.

Diagnoza: cataractă congenitală. Keratoconus gr. 4
Colectați:
32 340 MDL
De colectat:
0 MDL
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Нравится
Partener