Rusu Gabriel, 7 ani

2222

Colectarea banilor este închisă!

Gabriel are 7 ani. (d.n. 17.10.2004). Încă de la naştere a fost un copil bolnăvicios, însă patologii sau vicii nu au fost diagnosticate. Anul acesta Gabriel a început să se plîngă de dureri în regiunea inimii.
În iulie copilul a fost examinat la Kiev. Medicii au diagnosticat: Canal arterial deschis. Fereastra ovală deschisă. Viciu septal atrial.
Este un viciu complicat. În Moldova medicii nu pot opera acest caz, au temeri că copilul nu va rezista intervenţiei chirurgicale. Părinţii speră să obţină ajutor de la medicii Centrului Internaţional de Medicină Practică în domeniul Cardiologiei şi Cardiochirurgiei (or. Kiev).

Costul preventiv al intervenţiei – 7 000 euro. Fundație caritabilă germană «O inimă pentru copii » a garantat 6 000 de euro pentru Gabriel Rusu in tranzacțiile de plată pentru intervenție chirurgicală. Trebuie de colectat incă 1 000 de euro.

Gabriel este dintr-o familie numeroasă. El este cel mai mare din cei trei fraţi. Mihai are 3 ani, iar David – doar un anişor. Mama se ocupă cu educaţia copiilor, iar tatăl lor nu are un venit stabil. Familia nu dispune de banii necesari pentru tratamentul lui Gabriel. Însă părinţii băiatului nu pierd speranţa şi cred că oamenii de bună credinţă nu vor rămâne indiferenţi faţă de durerea lor. Acum Gabriel se pregăteşte de şcoală, în acest an el merge în clasa a 2 – a.
Băiatul desenează. Dar cel mai mult este pasionat de fotbal. Gabriel a fost întodeauna un copil activ. Acum, însă, la orice efort fizic se sufocă. O inimă sănătoasă îi va permite să joace din nou fotbal. Noi, toti împreună, putem să îl ajutăm pe Gabriel să fie un copil sănătos, plin de viaţă!

Diagnoza: Canal arterial deschis. Fereastra ovală deschisă. Viciu septal atrial.
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Нравится
Partener