Samofalov Sașa, 5 luni

2222

COLECTAREA DE FONDURI ESTE ÎNCHISĂ!

AU FOST ADUNAȚI: 43 825 LEI

Toate mamele tinere nu dorm nopțile. Dar mamei lui Sașa Samofalov îi este încă și mai greu. Ea se teme să nu adoarmă adînc și să nu audă că bebelușul ei are nevoie de ajutor. Viața lui Sașa este în pericol, iar riscul de a deceda se mărește în timpul somnului.

Băiatul s-a născut cu limfangiomă a gîtului din dreapta. Limgangioma este o tumoare benignă, care permanent se mărește. Așa cum ea este situată la nivelul gîtului, băiatului îi este greu să respire, iar în timpul somnului apare riscul de a se sufoca…

Unicul tratament în această situație este intervenția chirurgicală. Ea poate fi efectuată în Centrul Hematologic pentru copii din Moscova. În această clinică a fost operată cu success Mașa Capmoale. Fetița se simte bine și se pregătește de a doua operație.

Operația lui Sașa Samofalov este programată pentru 16 septembrie, costul ei fiind de 494 975 ruble (aproximativ 188 000 lei). Cu forțele proprii părinții au adunat 30 000 de lei, dar acești bani le vor fi necesari pentru drum și cazare. De aceea familia cu mulți copii, Samofalov, speră la ajutorul nostru. Familia nu are venituri mari. Tatăl- constructor nu are un serviciu permanent, mama se ocupă de copii. Sașa are doi frați mai mari: Nichita are 10 ani,iar Ștefan doar un an jumate.

Acum este foarte important cît mai curînd de a aduna bani pentru operația atît de necesară, pentru că clinica refuză să-l opereze pe Sașa fără plata în avans.

Colectarea este urgentă! Suma nu este mică, de aceea orice ajutor este binevenit.

Noi dorim ca Sașa să se însănătoșească. El are noroc, el s-a născut într-o familie mare și bună. Împrejurul lui sunt multe inimi iubitoare, care îl vor ajuta să treacă peste operație și să –și revină după ea. Frații mai mari sunt deja pregătiți să se împartă cu cele mai bune jucării. Familia Samofalov va fi bine. Noi doar trebuie un pic să-i ajutăm…

Diagnoza: Limfangioma a gîtului din dreapta
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Нравится
Partener