Saracuța Andrei, 8 ani

sarancuta

La naștere Andrei nu avea probleme de sănătate. Părinții au observat schimbări în comportament și în starea baiatului doar după 3 luni. El plângea în fiecare noapte. Părinții legau aceasta de vaccinarea recentă, dar timpul trecea, iar Andrei tot nu se liniștea

După un șir de investigații, neurochirurgul i-a prescris o cură de tratament și starea lui Andrei s-a ameliorat puțin. La 1.5 ani băiatului i-a fost pusă diagnoza de paralizie cerebrală infantilă cu tetrapareză spastică.

Din 2010 familia  micuțului se ocupă activ de ameliorarea stării lui: tratamente medicamentoase, cure de reabilitare la Chișinău, o cura de 3 luni de recuperare la o clinică din St. Petersburg, incă o cură de recuperare la clinica ”Terramed” din Chișinău. Părinții observă o dinamică pozitivă.

Acum Andrei are 8 ani, el citește bine, vorbește liber, cântă bine în limba română și rusă, studiază prin internet limba engleză. Andrei are o memorie foarte bună. El este un băiat deschis și bun la inimă. Visul lui este să danseze.

La moment Andrei are nevoie de  mai multe  cure de recuperare la clinica privată ”Terramed” din Chișinău. O cură costă  8 590 MDL. Familia băiatului s-a adresat la noi după ajutor, deoarece posibilitățile lor sunt limitate. Pentru a-l ajuta pe Andrei să treacă 6 cure de reabilitare noi deschidem adunare de fonduri pentru suma de 51 540 MDL.

Diagnoza: paralizie cerebrală infantilă, tetrapareză spastică.
Colectați:
51 540 MDL
De colectat:
0 MDL
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Нравится
Partener