Șargu Marius, 2 ani

foto_marius

Marius s-a născut pe 24 octombrie 2012. Mai mult de 2 ani părinții nici nu au presupus, că copilul lor nu aude, până când lângă copil nu a căzut o cratiță. Sunetul produs a fost unul foarte puternic, însă băiatul nici nu a recționat. În aceași zi tata l-a dus pe copil la spitalul ” E. Coțaga” în secția de Audiologie, unde după investigare copilului i s-a stabilit diagnoza – surditate absolută. Părinții nu puteau crede celor auzite și au plecat de urgență în România, la Iasi. Acolo diagnoza a fost confirmată- Marius nu aude nimic. Unica șansă pentru el este transplant cochlear. Costul operației cu tot cu implant la o ureche – 21 475 Euro. Dar noi ne vom strădui să adunăm o parte din suma necesară, în valoare de 200 000 de lei. Medicii se pronunță pentru efectuarea operației cât mai repede, ca să fie evitate eventualele complicații în viitor, și pentru ca băiatul să se dezvolte normal.

Părinții lui Marius se adresează după ajutor. Ei au reușit să strângă o parte din suma necesară, dar nu pot acoperi toate costurile.

Medicina contemporană îl poate ajuta pe Marius. Viața într-o liniște totală pe viață – nu este o condamnare pentru el. Acum, depinde de fiecare din noi, care citește această istorie, va putea oare Marius auzi oamenii dragi, sunetele naturii, muzica și pe el insăși. Vă trăi el în armonie cu lumea aceasta sau așa și nu o va înțelege niciodata.

Diagnoza: surditate absolută
Colectați:
52 850 MDL
De colectat:
147 150 MDL
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Нравится
Partener