Barduk Savva, 2 ani

2222

Sava a avut nevoie de o intervenţie chirurgicala urgentă. Din păcate, aceste operaţii nu sunt efectuate în Republica Moldova. Ne-au dat speranţa medicii de la Centrul Cardiologic din Berlin, unde copilul a suferit o intervenţie chirurgicală, si totul a mers bine! Initial, costul intervenetiei a fost 46000 de euro, dar voluntari din Germania au contribuit, si astfel, s-a convenit ca preţul sa fie redus la 31155 de euro. Un imens multumim tuturor! De asemenea, ne exprimam recunoştinţa faţă de postul de televiziune Moldova1, TVC21, postul de radio Europa Plus, Radio 21, ziarele «Komsomoliskaia Pravda în Moldova», «Casa noastră Chisinau”, revista « Sănătate » ş.a; portalului internet www.mama.md, www.forum.md şi www.Allfun.md. Multumim tuturor celor care ne-au ajutat, orice sumă, cît de mica, ne-a apropiat de operatia atît de necesară lui Sava. O adîncă plecăciune tuturor de la părinţii şi rudele lui Sava.

Iată cum a trăit Sava înaintea intervenţiei chirurgicale. Din spusele mamei sale: » 9 luni trăim într-o tensiune constantă şi ne temem pentru viaţa micuţului nostru. În fiecare noapte ascultăm respiraţia lui. Este contraindicată răceala, dar aproape în fiecare lună, luptăm cu pneumonia. La fiecare 3 luni, facem investigaţii medicale în Centrul de Cardio-chirurgie, şi de fiecare dată aşteptăm tensionaţi şi nerăbdători rezultatele testelor de diagnosticare. Avem o singură speranta- în bunul Dumnezeu şi în oamenii de bună credintă.”
Cuvinte de recunoştinţă de la tatăl micuţului: „Stiţi, după operaţie, fiul nostru s-a schimbat foarte mult. Timp de o lună el a adaos în greutate cu 1.200 kg, i-a crescut pofta de mâncare, au dispărut dificultăţile de respiraţie, buzele au devenit roşii,iar obrajii rumeni. Savka a devenit activ: nu doar se plimbă, ci aleargă, iar cînd cade, întinde mâinile înainte, adică s-a îmbunătăţit reacţia, pentru că mai înainte, el cădea, se lovea cu capşorul, şi plîngea pînă la leşin. Mulţumesc lui Dumnezeu, acum nu se mai întîmplă. Noi toţi nu ne mai săturăm să-l privim! Desigur, uneori, răceala ne dă bătaie de cap, dar aceasta,comparativ cu problema anterioară, este rezolvabilă. În septembrie, planificăm să mergem la Berlin pentru investigaţii post-operatorii; un beneficiu este că aceste investigaţii medicale sunt gratis. Să dea bunul Dumnezeu, ca Savuska să crească sănătos şi fără probleme. Mulţumim tuturor celor care ne-au ajutat, care ne-a dat speranţa într-un viitor mai bun! Stiu că, că totul va fi bine la fiul meu, datorită tuturor celor care ne-au fost alături! Nu vom uita niciodată generozitatea Dumneavoastră!”

Diagnoza: viciu cardiac congenita
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Нравится
Partener