Şevcenco Ecaterina, 1 an

2222

Colectarea banilor este închisă!

Pe data de 6 mai 2013 Ecaterina a plecat din viață.

S-AU STRÎNS 166 690 LEI

Ecaterina Şevcenco s-a născut la 15 decembrie 2011.

La Kiev, la Centrul Ştiinţifico-practic de cardiologie şi cardiochirurgie pediatrică, s-a depistat că fetiţa are malformaţii grave. Prima intervenţie chirugicală a fost efectuată la 10 mai.

Catiuşa nicidecum nu putea sa-şi vină în fire, nu-i era deloc mai bine. Atunci, de urgenţă a fost întreprinsă a doua intervenţie, unică, de transplantare a valvei mitrale (procedura Ross). Acest tip de operaţie a fost efectuată pentru prima dată în Europa la un copil atît de mic. Experienţa nepreţuită pe care au căpătat-o în timpul acestei intervenţii va fi de ajutor altor copii. Mulţumim medicilor că au decis să o facă. Clinica, unde a fost operată Catiuşa, nu a luat bani pentru această operaţie. Familia a achitat cu forţele proprii prima corecţie şi reanimarea. AO „Salvaţi Viaţa” mulţumeşte din toată inima medicilor de la Centrul Ştiinţifico-practic de cardiologie şi cardiochirurgie pediatrică din Kiev pentru compasiune, inimi sensibile şi mâini talentate.

Recuperarea are loc foarte greu. Rău lucrează mâna stângă şi piciorul stâng, vederea nu a revenit la normal.

Zilele trecute am aflat că Catiuşa a început să se simtă mai rău. Fetiţa s-a aflat pentru un timp în secţia de reanimare din cadrul Spitalului Clinic municipal de copii „V.Ignatenco”. După consultarea specialiştilor din Kiev s-a ajuns la concluzia că Catiuşa are nevoie cât mai repede posibil de încă o intervenţie chirurgicală.

De urgenţă reluăm colectarea de fonduri pentru încă o intervenţie chirurgicală, care costă 10 435 euro.

Diagnoza: malformaţie cardiacă congenitală: starea de după intervenţia chirurgicală, înlăturarea coarctaţiei aortei, procedura Ross 2
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Нравится
Partener