Şevciuc Gabriel, 3 luni

sevciuc_gabriel

Colectarea banilor este închisă!

Scrisoarea parinţilor:” Bună ziua. Noi suntem Mariana şi Lilian Şevciuc. Locuim în satul Sudarca, raionul Donduşeni. Fiul nostru Gabriel a apărut pe lume pe data de 9.12.2011.
La 3 zile după naştere s-au depistat zgomote la inimă. Copilul a fost trimis la Centrul de Diagnostic German unde i-a fost pusă diagnoza : malformaţie cardiacă congenitală complexă. Mai exact, diagnoza sună în felul următor: Atrezie de arteră pulmonară cu defect septal intraventricular.
Am fost pentru consultaţie la Centrul Mamei şi Copilului la medicul cardiolog care ne-a explicat situaţia dificilă în care se află copilul nostru şi ne-a avertizat că pentru salvarea baieţelului avem la dispoziţie foarte puţin timp – mai puţin de 10 zile. Gabriel are nevoie de o operaţie care se face la Centrul Ştiinţifico-practic de cardiologie şi cardiochirurgie pediatrică din or.Kiev. Costul ei este de 9000 euro.
Din păcate, primul nostru copil deasemenea s-a născut cu malformaţie cardiacă, şi a decedat la 2 săptămîni de la naştere, cu o zi înainte de operaţie. Atîţia bani noi nu avem. Tatăl temporar nu lucrează deoarece a pierdut serviciul şi acum se află în căutări. Facem apel la toţi care nu sunt indiferenţi cu rugămintea de a ne ajuta copilul să supravieţuiască! Am pierdut primul copil şi ne este foarte frică să nu-l pierdem şi pe al doilea…”

Diagnoza: Malformaţie cardiacă congenitală
Colectați:
9 000 MDL
De colectat:
0 MDL
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Нравится
Partener