Șevciuc Marian, 5 luni

IMG-7b3fd5dbca8c12fa3cd08f3a08c8b150-V

În familia Șevciuc, din orașul Dondușeni, predomină o atitudine specială față de copii, pentru că bebelușii aceste familii se nasc cu diagnoze dificile – defecte cardiace.

Primul băiețel născut, a trăit doar 2 săptămâni, nici nu s-a reușit măcar programarea unei intervenții. Cu cel de-al doilea băiat, Gabriel, am făcut cunoștință când copilul avea nevoie de o operație cardiacă urgentă. Am reușit să colectăm partea lipsă a mijloacelor pentru salvarea copilului. Acum, Gabriel are 6 ani și se simte bine.

Recent în familia Șevciuc s-a născut Marian. Nici o examinare ecografică nu a evidențiat patologii ale dezvoltării cardiace la făt dar deja la 2 ore după naștere bebelușul a început să se sufoce. Cauza s-a dovedit a fi din nou boala cardiacă congenitală.

Copilul este sub supravegherea permanentă a medicilor din Chișinău și Kiev, starea lui de sănătate variază de la stabilă la extrem de gravă. Timp de jumătate de an copilul a petrecut acasă doar 2 săptămâni deoarece viața lui este în pericol, casa lui este spitalul. Este îngrozitor, întreaga familie suferă.

În luna august, Marian și mama sa au mers la o intervenție planificată în orașul Kiev. Fundația Baby`s Heart Foundation a alocat 8 mii de euro. Dar totul s-a dovedit a fi mult mai complicat decât presupuneau medicii. Copilului i-a fost implantat un stimulator cardiac, până acum copilul este în spital, iar contul pentru salvarea lui Marian a crescut la 20 de mii de euro.

Singurul care întreține familia, este tatăl copilului, de profesie tractorist și care lucrează doar sezonier. În restul timpului el are grijă de gospodărie de la care acumulează ceva bani.

Dragi prieteni, inițiem o nouă campanie de colectare parțială de fonduri în valoare de 160 000 MDL și vă rugăm să acordați atenție acestui caz și situației atât de grave din familia Șevciuc. Să facem o mică donație pentru a salva o inimioară!

Diagnoza: boală cardiacă congenitală
Colectați:
160 000 MDL
De colectat:
0 MDL
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Нравится
Partener