Sîli Mihail, 4 ani

2222

COLECTAREA DE FONDURI ESTE ÎNCHISĂ!

Sîli Mihail creştea un băiat minunat şi sănătos. Singurul copil al tinerilor părinţi a devenit pentru ei viaţa, bucuria şi fericirea. În februarie, Mihăiţă a suflat pe tortul său aniversar patru lumînări. Pînă la schimbările drastice mai rămîneau 3 luni fericite. Băiatul frecventa grădiniţa, îi împărtăşea mamei secretele lui şi era mulţumit de bucuriile obişnuite ale copilăriei.
Iar în luna mai, după dureri de cap interminabile, slăbiciuni, ameţeli şi somnolenţă, Mihail a fost internat în spital de urgenţă. Roentghen-ul capului a arătat că în creierul copilului a apărut o tumoare. Mihăiţă deja a suportat 2 intervenţii chirurgicale, pe 6 şi 12 iunie în acest an. Acum băiatul are nevoie de o cură de radioterapie care include 30 de proceduri.

La noi în ţară astfel de proceduri nu se fac. Clinica turcă NEOLIFE este gata să –l primească pe băiat şi să-l ajute să se însănătoşească. Copilul trebuie să fie spitalizat pînă pe 14 iulie. Preţul curei de radioterapie este de 14 000 euro.

Tinerii părinţi nu sunt în stare să plătească suma aceasta, toate economiile au fost cheltuite pentru intervenţiile trecute. De aceea ei s-au adresat la noi după ajutor. Împreună putem să-l salvăm pe Mihăiţă!

Diagnoza: Neuroblastom (cancer al creierului)
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Нравится
Partener