Sîrbu Cleopatra, 3 ani

2222

COLECTAREA DE FONDURI ESTE ÎNCHISĂ!

Fetița cu numele neobișnuit Cleopatra locuiește în satul Todirești, raionul Ungheni. E o fetiță cu nume neobișnuit și destin greu. De la vîrsta de trei luni fetița suferă de crize de epilepsie. În fiecare zi fetița luptă pentru viață, iar maturii nu reușesc să o ajute cu ceva.

Preparate homeopatice, comandate din Germania, dietă specială, călătorii permanente la Centrul Mamei și Copilului în Chișinău pentru cure de reabilitare… Dar nu se vede nici un progres, nici-un succes – convulsiile continuă să apară.

La cei trei ani ai săi Cleopatra nu poate să-și țină capul, nu a învățat să vorbească. După zîmbetele fiicei, mama este convinsă că fetița înțelege totul. Dar starea sănătății Cleopatrei este foarte grea, deaceea zîmbește foarte rar.

Părinții fetiței nu-și pierd speranța, ei sunt convinși că Dumnezeu le va permite să-și vadă fiica învățînd să meargă, să vorbească și să cunoască lumea.

În luna mai părinții au găsit mijloace pentru a achita cura de terapie cu delfini în Eupatoria. Se observă o dinamică pozitivă. Fetița a început să înțeleagă și să reacționeze mai bine la cuvintele părinților.

Noi anunțăm o colectare urgentă pentru reabilitarea Cleopatrei în Truscoveț. Data spitalizării este stabilită pentru 30 iunie. Suma necesară este de 2 360 de euro (~ 45 000 lei). Sperăm să luați parte la destinul fetiței.

Diagnoza: Paralizie cerebrală infantilă, epilepsie simptomatică
Colectați:
45 000 MDL
De colectat:
0 MDL
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807

Abonații Moldcell pot să-și aducă aportul său, trimițând un mesaj gol la numărul scurt 0445. Costul SMS-donație este de 30 lei.

Donează prin Portofelul Electronic Paynet

Pentru transferuri prin GlobalGiving

Give Now
Нравится
Campanie de binefacere
Partener