Snitca Kira, 1 an

11

Cînd fetița avea 1.5 luni mama a depistat în ochiul drept o pată albă. În urma investigațiilor a fost stabilită diagnoza de cataractă congenitală. Iar la 3 luni părinții au început să observe că fetița nu se dezvoltă la fel ca fratele ei geamăn. Ea nu ținea capul, era firavă, adăuga puțin în greutate și au apărut frisoane nocturne. Fetiței i s-a mai stabilit o diagnoză – tetrapareză (devieri în mițcările mâinilor și picioarelor).

De aproape 2 ani părinții luptă cu bolile Kirei. De câteva ori pe an fac cure de reabilitare la centrul Tony Hawkes. De două ori fetița a suportat intervenții chirurgicale oftalmologice. Părinții speră că fetița lor va vedea și va merge, la fel ca toți copiii. Toate aceste eforturi au adus rezultate – la un an și 3 luni fetița a început să stea în funduleț.

La 23 mai Kira a suportat o operație urgentă de iridoplastie, adică formarea pupilei. Costul operației a fost 16 440 lei. Deoarece resursele părinților sunt epuizate, datorită permanentelor cure de reabilitare, am luat decizia de a aloca mijloacele banești adunate mai devreme pentru Iațîc Eva, întrucât operația ei a fost amânată pentru un timp nedeterminat.

Diagnoza: cataractă congenitala
Colectați:
16 440 MDL
De colectat:
0 MDL
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Нравится
Partener