Socolov Nichita, 13 ani

socolov

Irina are un fiu minunat, Nichita. Fratele lui geamăn a trăit 3 zile. Nichita are 13 ani. El suferă de paralizie cerebrală infantilă. Băiatul se deplasează cu ajutorul scaunului cu rotile. În pofida bolii, Nikita este un copil sociabil și foarte deschis. El învață la școală și chiar foarte bine. Lui îi plac cărțile despre călătoriile pe mare și corabii. Mama se mândrește cu el.

În luna august Nichita a fost consultat de către specialiștii Institutului ”G.I.Turner” din orașul Sankt-Peterburg. Noutățile nu sunt bune: lui Nichita i s-a depistat o deformare gravă a tălpilor și progresarea supraîntinderii articulațiilor genunchilor. Dacă nu vor fi întreprinse măsuri, în viitorul apropiat situația s-ar putea înrăutăți, pînă la distrugerea articulațiilor. Nichita deja se plânge de dureri în picioare.

Lui Nikita i s-a recomandat intervenții chirurgicale la ambele tălpi, după care va urma o lungă perioadă de reabilitare. Această operație este foarte importantă pentru băiat, ea va opri deformarea articulațiilor și va da speranța că Nichita va putea merge.

Irina crește copilul singură, tatăl nu comunică cu ei și nu-i ajută deloc. Doar bunelul nu i-a lăsat în voia sorții. Să strângă suma necesară pentru operație, din păcate, familia nu este în stare.

Mama se adresează tuturor oamenilor cu suflet mare să răspundă apelului de ajutor! Ea va fi recunoscătoare pentru orice ajutor!

Costul estimativ al operației, emis de către clinică, este de 166 480 de ruble. Dar pentru că suma s-ar putea schimba în mod crescător, noi deschidem colectare de fonduri pentru suma de 200 000 RUB (~62 000 MDL).

Diagnoza: Paralizie cerebrală infantilă
Colectați:
62 000 MDL
De colectat:
0 MDL
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Нравится
Partener