Stratu Sebastian, 1 lună

2222

COLECTAREA DE FONDURI ESTE ÎNCHISĂ!

Sebastian are doar o lună, el s-a născut la 11 februarie 2014. Mama băiatului nici nu s-a gîndit că diagnoza de la săptămâna a 32-a de sarcină de polihidromatoză (lichid amniotic în exces), va aduce grave devieri în sănătatea copilașului.

După naștere copilul a fost diagnosticat cu atrezie a esofagului.

Sebastian a fost internat la Centrul Mamei și Copilului. Acolo, în urma investigațiilor a fost identificată o altă patologie: ambii rinichi ai copilului sunt în partea stângă. Explicații despre cum aceasta ar fi posibil nimeni nu poate da.

Din păcate necazul nu vine singur. Curând Sebastian a mai fost diagnosticat cu încă o boală: malformație congenitală a inimii.

Băiatul a suportat o operație de unire a esofagului dar pentru că distanța era prea mare -4 cm, nu a fost încununată cu succes. Tot atunci medicii au pus o gastrostomă: pe peretele stomacului și peretele anterior abdominal au format o gaură prin care au introdus un tub de cauciuc. În starea aceasta Sebastian a petrecut o săptămînă la reanimare. Cu ajutorul acestui tub el respira de sinestătător. După această procedură plămînii băiatului au început să lucreze bine. Acum copilul este alimentat prin sondă, și chiar a început să adauge în greutate.

Dar copiii cu așa fel de diagnoze sunt predispuși la boli a tractului respirator superior. Așa că Sebastian a fost internat la reanimare cu pneumonie. Starea lui este foarte gravă.

Băiețelul are multe probleme de sănătate. Dar pe primul plan acum este operația pentru unirea esofagului (desigur că după ce va fi tratată pneumonia). Clinica din Moscova ”N.F.Filatov” poate și dorește să-i ofere ajutor. Dar costul acestei operații este prea mare pentru o familie obișnuită din Moldova -– 370 450 de ruble -calculul preliminar (~140 770 de lei).

Părinții nu pot face rost de atâția bani, de aceea ei s-au adresat după ajutor organizației noastre.
Vă rugăm, ajutați-ne să adunăm suma necesară în termeni foarte scurți.

Diagnoza: atrezia esofagului
Colectați:
131 633 MDL
De colectat:
9 137 MDL
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Нравится
Partener