Stratulat Iulian, 16 ani

IMG-8effc21f91a2c47ffd094e93c73f4272-V

Iulian este primul copil din familie. A apărut pe lume cu multiple patologii ( despicătură palatină, sindactilie, lipsa pleoapelor), o surpriză neplăcută pentru părinți, deoarece nicio ecografie nu a diepistat probleme.

Deja la 6 luni băiatul a suportat prima interveție chirurgicală de îndepărtare a ”buzei de iepure”. La 1.5 ani – operație plastică a pleoapelor și curățarea și lărgirea canalului lacrimal. La cei16 ani, Iulian are mai mult de 10 operații suportate.

Acum tânărul mai are nevoie de o operație plastică a pleoapelor ca să evite pierderea vederii. Dacă pleoapele nu vor unge ochiii cu lacrimi, ochii se vor usca. Iulian are și așa un procent mic de vedere, trebuie să nu-l lăsăm să o piardă de tot.

În ciuda tuturor problemelor, Iulian este străduitor, face sport de sinestătător.

Ca hobby are jocul de dame, câteodată participă la competiții, dar  atenția exagerată a celor dimprejur îi este neplăcută.

Pasiunea cea mai mare a lui Iulian este chimia, despre ea poate vorbi ore în șir, visează să devină profesor de chimie sau să facă studii medicale.

Toți acești ani familia Stratulat a achitat numeroasele operații singuri, ceea ce pentru ei a fost foarte greu. În ziua de astăzi, o familie simplă de muncitori, care locuiește în sat, nu se poate descurca fără ajutorul nostru, pur și simplu nu au finanțe.

Noi nu putem să-l lăsăm pe Iulian și familia sa singuri în fața problemelor.

Deschidem colectarea de fonduri pentru suma de 36 650 MDL pentru operația plastică a pleoapelor. Vă rugăm să fiți alături de Iulian.

Diagnoza: Multipledefecte congenitaele de dezvoltare. Distrofia pleoapelor.
Colectați:
36 650 MDL
De colectat:
0 MDL
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Нравится
Partener