Suslov Anastasia, 13 ani

Suslov

După ajutor ne s-a adresat mama a trei fetițe minunate: Nina, Anastasia și Lia. Anastasia are 13 ani și suferă de glaucom congenital, o maladie în care presiunea intraoculară crește din cauza tulburărilor ereditare sau congenitale în structurile ochiului.

După trei săptămâni de la naștere, fetița a suportat o intervenție chirurgicală la ambii ochi în orașul Moscova. Pînă la vârsta de 10 ani vederea Anastasiei a variat între 20-30%. Dar apoi a început să scadă brusc. La momentul actual fetița vede doar 7-8% și continuă să scadă. Medicii orașului Bălți, unde locuiește familia Suslov, au îndreptat-o pe Anastasia la tratament în orașul Chișinău, unde specialiștii centrului de chirurgie oculară «OVISUS» au anunțat că fetița are nevoie de o intervenție chirurgicală de transplant de cornee la ambii ochi.

Familia Anastasiei se află într-o situație financiară dificilă. Mama fetiței se află în concediul de maternitate cu fiica mai mică, Lia de doar 10 luni. Tatăl a suferit în această iarnă un accident vascular cerebral și s-a cheltuit o sumă mare pentru recuperarea lui. Acum el are gradul II de invaliditate și nu va putea munci încă o perioadă lungă de timp.

Anastasia este o fetiță deșteaptă, muncitoare și curioasă. Dar problemele cu vederea nu o lasă se să simtă egală cu colegii săi. Ne adresăm tuturor salvatorilor noștri cu rugămintea de a ne ajuta să salvăm vederea fetiței, ca ea să poată să se simtă un copil sănătos și deplin. Părinții fetiței au reușit să adune 50 000 de lei. Deschidem colectarea de fonduri pentru Suslov Anastasia în sumă de 64 430 lei.

Diagnoza: glaucom congenital.
Colectați:
64 430 MDL
De colectat:
0 MDL
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Нравится
Partener