Susțineți activitatea organizației

ngo1

La momentul actual AO ”Salvați Viața” întîmpină dificultăți în finanțarea cheltuielilor administrative. Dacă doriți să susțineți activitatea organizației vă rugăm să ne contactați sau să faceți o donație în orice mod convenabil pentru dvs.

Toate donațiile adunate pentru tratamentul copiilor noștri în mărime de 100% sunt îndreptate pe contul clinicilor pentru achitarea tratamentelor, operațiilor și reabilitărilor beneficiarilor, cât și achiziționarea medicamentelor, materialelor consumabile și echipamente pentru spitale. Așa a fost și așa va fi mereu. În noi au încredere și suntem recunoscători pentru aceasta.

Alături de ”Salvați Viața” mereu sunt prieteni care ne cunosc munca din interior și sunt gata să ne ajute. Ei ne ajută cu achitarea cheltuielilor administrative (chiria spațiului, transport, serviciile de telefonie și altele), fără de care nicio organizație nu poate activa. Astfel ne dau posibilitatea de a lucra și de a salva copii. Dar câteodată posibilitățile ajutorilor noștri anonimi sunt limitate, dar cheltuieli curente avem întotdeauna.

Noi am decis să organizăm proiectul ”Susține activitatea organizației” pentru ca să putem continua transparent să facem ceea la ce suntem buni, să ajutăm familiile care se adresează la noi după ajutor.

Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Нравится