Stoianova Taisia, 2 ani

taisia

COLECTAREA DE FONDURI ESTE ÎNCHISĂ!

Taisia are doar 2,5 ani. La naștere fost descoperită patologia ambelor mâini. În timpul sarcinii USG-ul nu a depistat nimic. La mâna dreaptă degetul mare are trei falange, mâna stîngă este deformată cu aceeași patologie.

Părinții au găsit specialiști în Sankt-Peterburg în Institutul de Ortopedie pentru copii ”G.I.Turner”. Acolo a fost efectuata prima operatie, pentru care au fost colectate 87 000 ruble (RUR)

Fata a trecut cu brio prin interventia chirurgicala și s-a restabilit rapid. Mai târziu, la locul de reședință Taia a trecut un curs de reabilitare: electro- stimulare, incalziri termice cu parafină, masaj și gimnastică. Acum, fata se simte bine. La degetul mare a apărut reflexul de apucare. Impreuna cu acesta au aparut si multe interese noi. Taisia cu placere aduna cuburi si face constructii din acestea : castele și garaje pentru automobile. Deseori il deseneaza pe tatal sau si un autoturism, care transportă pâinea. Acest copil activ și curios aduce o multa bucurie persoanelor apropiate.

Mama și tata sunt în speranța că următoarea operație de opoziție a degetul mare a mainii drepte va avea loc cu același succes ca și precedenta.

Clinica o asteapta pe Taisia pe 30 martie, părinți deja au cumparat bilete pentru 28 martie. Costul operatiei este de 165 600 ruble (RUR). Pentru operație parintii si rudele au adunat 16 000 de lei. Mai sunt nevoie de colectat inca 43 700 lei.

Visul părinților Taisiei este de asi vedea fiica absolut sănătosa și spera mult la ajutorul oamenilor cu inima mare.

Diagnoza: Displazie radială congenitală a mânii. Hipoplazia degetului mare a mânii stângi
Colectați:
43 700 MDL
De colectat:
0 MDL
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Нравится
Partener