Todica Alexandru, 1 an

todica

Noi deja îi cunoaștem pe gemenii Alexandru și Matei Todica. Ambii micuți au fost diagnosticați cu Cataractă congenitală bilaterală. Nu putem să redăm prin cuvinte toate emoțiile pe care le simt tinerii părinți când se gândesc la sănătatea copiilor lor. Familia a reușit să adune suma necesară pentru operația a unuia dintre copii, dar intervenția chirurgicală trebuia făcută de urgență ambilor.

Noi nu am putut să rămânem indiferenți si am alocat din mijloacele nefolosite suma care mai trebuia de adunat. Ne-a fost de folos în aceasta campania-sms.

Operația a avut succes, băieții și-au revenit și se dezvoltau conform vârstei. Dar la 1 an în timpul vizitei la medicul oftalmolog a fost din nou stabilită aceeiași diagnoză. Aceasta se întâmplă destul de des.

Acum băieții au nevoie de încă o operație. Aceasta nu este la fel de complicată, dar fără ea operația precedentă nu-și are rostul. Nu există loc de amânare.

Părinții ne roagă să-i ajutăm să strângă bani pentru un copil, pentru al doilea se vor descurca singuri. Dacă intervenția se va face în timp util, prognozele sunt optimiste.

Dragii noștri salvatori, ajutați familia Todica să înfrunte problemele, ajutați copiii să nu-și piardă șansa de a vedea lumea în toată splendoarea ei.

Noi deschidem colectarea de fonduri pentru suma de 12 610 lei.

Diagnoza: cataractă bilaterală congenitală.
Colectați:
12 610 MDL
De colectat:
0 MDL
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Нравится
Partener