Trublaievici Anghelina, 3 ani

image (3)

Până la vârsta de 2 ani, părinții Anghelinei nici nu bănuiau că copilul lor ar avea probleme serioase de sănătate. Examinările medicale planificate nu arătau că fetița ar avea vreo patologie. Dar Anghelina nu vorbea deloc și părinții au bătut alarma. Vizitele la specialiști au dat un verdict înfiorător pentru familie – diagnoza copilului fiind surditate și lipsă de vorbire.

Familia Trublaievici locuiește într-un sat mic. Părinților le-a fost foarte dificil să adune mijloace financiare pentru a merge la un control la Centrul de Diagnostică din orașul Moscova. Acolo, Anghelinei i-au fost instalate aparate auditive la ambele urechiușe. Din păcate acest fapt a corectat doar ușor situația. Fetița practic nu aude, comunică cu familia și prietenii prin gesturi. Din acest motiv nici nu poate frecventa grădinița. Este o problemă mare pentru o fetiță atât de veselă.

Singura șansă a Anghelinei de a auzi și vorbi este implantul cohlear. Instalarea implantului cohlear poate fi efectuat în Chișinău, costul unei astfel de intervenții este de 23 800 Euro.

Familia Trublaievici, împreună cu rudele și prietenii apropiați au reușit să adune 10 000 Euro. Acum suntem rugați să o ajutăm pe Anghelina să audă vocile părinților și să vorbească, colectând suma de bani care nu ajunge pentru achitarea intervenției.

Inițiem o nouă colectare de mijloace bănești pentru Anghelina suma de 300 000 MDL.

Diagnoza: Hipoacuzie neurosenzorială profundă bilaterală, lipsa vorbirii.
Colectați:
218 142 MDL
De colectat:
0 MDL
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Нравится
Partener