Țaran Roman, 6 ani

tsaran

Roman Țaran iarăși are nevoie de ajutorul nostru.

Am putea spune că pe acest băiețel minunat l-a ridicat pe picioare o lume întreagă. Mama lui Roman luptă pentru sănătatea fiului ei chiar de la naștere și cu toții împreună am ajutat acest copil de nenumărate ori.

Împreună am colectat fonduri pentru tratamentul lui în Varșovia. L-am ajutat să plece la reabilitare în orașul Truskavets. Cu toții am fost îngrijorați de rezultatul operației care a fost efectuat în Chișinău la clinica privată ”TerraMed”. În urma traumei suferite la naștere Roman are mai multe diagnoze: paralizie cerebrală infantilă și tetrapareză spastică dar și noi, cei care îl ajutăm, suntem mulți. Starea de sănătate generală a băiatului s-a îmbunătățit. El a devenit mai puternic, mai încrezător în el, vorbește și învață să meargă.

Acum Roma este așteptat la clinica ”Innovo” din orașul Lvov, pentru următoarea etapă de tratament. Este imposibil de întrerupt tratamentul pentru a nu pierde rezultatele deja obținute. Prin urmare, familia lui Roman a apelat iarăși la noi.

Anunțăm o nouă colectare de fonduri pentru Roman Țaran în sumă de 3180 USD (~ 52 600 MDL). Sperăm foarte mult să fim ajutați să îndeplinim micul vis a unui băiețel cu o inimă mare.

Diagnoza: paralizie cerebrală infantilă, tetrapareză spastică.
Colectați:
52 600 MDL
De colectat:
0 MDL
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Нравится
Partener