Țurcan Matei, 1 an

t%cc%a7urcan2

Micuțul Matei este al treilea copil al unei familii obișnuite. În a 5-a lună de sarcină părinții au aflat că copilul se va naște cu un picior deformat. Medicii i-au liniștit și i-au spus că problema va putea fi soluționată cu ușurință. Dar realitatea a fost alta…

La 15 ianuarie 2015 în familia Țurcan s-a născut un băiat. S-a născut înainte de termen, cântărind doar 1,6 kilograme, cu ictus postnatal … cu corpul îndoit… Fețele medicilor s-au schimbat, inima mamei s-a oprit… Matei s-a născut cu o diagnoză cumplită: artrogripoza membrelor inferioare și superioare în formă gravă.

După căutări îndelungate de medici calificați s-a decis ca băiatul să fie tratat la clinica italiană ”Bambino Gezu”. Mijloacele pentru tratament au fost adunate de toată lumea.
Acest micuț a suportat deja o intervenție chirurgicală și câteva intervenții de punere în ghips. Specialiștii italieni au reușit să îndepărteze câteva probleme dar tratamentul încă nu s-a terminat. În timpul apropiat Matei trebuie să-și consolideze rezultatele și deja învață să facă primii pași. Părinții imploră să-i ajutăm să continuie tratamentul fiului iubit!

Pentru a-l ajuta pe Matei să lupte cu boala, noi ne adresăm după ajutor către toți oamenii cu inimă mare și deschidem colectarea de fonduri pentru Țurcan Matei în sumă de 2 500 EUR (55 000 MDL).

Diagnoza: artrogripoza membrelor inferioare și superioare în formă gravă.
Colectați:
55 000 MDL
De colectat:
0 MDL
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Нравится
Partener