Ursu Lilian, 3 ani

2222

COLECTAREA DE FONDURI ESTE ÎNCHISĂ!

AU FOST COLECTAȚI: 175 393 Lei

Pe acest copil minunat îl cheamă Lilian Ursu. În septembrie o să împlinească 4 ani. Lilian este bolnav de la 11 luni. Copilul are cancer. În Chişinău i s-a făcut prima operaţie de îndepărtare a rinichiului stâng. Mai departe părinţii s-au dus la tratament la Moscova, la Institutul Oncologic „Blohin”. Aici i-au pus diagnoza – nefroblastom al rinichiului drept. Tumoarea s-a extins în intestin, pancreas, splină. Lilian a fost operat. Operaţia a fost grea! S-a îndepărtat splina, s-a făcut rezecţia intestinului, s-a îndepărtat o parte din pancreas. Apoi a avut a doua operaţie, iar la intestin…

Aş vrea să mă îndepărtez puţin de la termenii aceştia medicali şi de la încercările trăite de acest mic erou. E uimitor, cum cu burta mare de la boală, Lilian fugea şi se juca cu maşinile, că nici părinţii nu puteau să-l ajungă. După o operaţie grea bărbăţelul acesta mic se rupea la frigider şi cerea carne. Medicii au fost nevoiţi să cedeze şi să-i permită puţină carne de găină. Să-l fi văzut cum s-a învăţat să se plimbe cu stativul pentru perfuzii pe culoarul spitalului pînă în camera de joacă!
La sfîrşitul anului 2012 băiatul împreună cu părinţii au venit acasă. Investigaţiile au arătat că tumoarea a fost învinsă.
Dar în acest an, la mijlocul lui mai s-a întîmplat RECIDIVA! Copilul a fost examinat la Institutul de Oncologie lui Blokhin. Din nefericire, diagnosticul a fost confirmat. Din păcate medici di Rusia nu-l pot ajuta pe Lilian. Părinții au încredințat viața fiului lor extraordinar medicilor germani. Contul primit din Germania (Universitatsklinikum Wurzburg, Kinderklinik) – 210 000 10 mii – diagnosticul, 60 000 – prima etapă a tratamentului, 85 000 de euro – a doua etapă a tratamentului și 55 000 de euro – transplant de maduva osoasa. Părinții, împreună cu organizațiile de caritate și ajutorul oamenilor cu suflet mare din diferite țări au colectat 80.000 de euro. Avem nevoie de colectat 130 000 euro.

Noi deschidem o colectare urgentă.

În acest băiat este atâta viaţă, energie, dragoste! Noi o să facem tot ce este posibil ca el să TRĂIASCĂ!!! Şi noi credem că voi ne veţi ajuta în această luptă!

Diagnoza: nefroblastom al rinichiului drept
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Нравится
Partener