Vanesa L., 3 ani

Colectarea banilor este închisă!

Mama şi tata Vanesei mereu duceau un mod de viaţă sănătos – regular se ocupau cu sport, aveau alimentaţie sănătoasă, nu beau alcool şi nu fumează. Naşterea primului copil le-a adus multă fericire şi ei au hotărât că numaidecât o să nască şi al doilea copil!

Vanesa s-a născut la 13 ianuarie 2008. Cu regret, fericirea era scurtă. O năpastă groaznică a venit în casă, distrugând totul – fericire, vise, speranţe. În decembrie 2010 Vanesa a început să plânge că o dor picioruşii. Iar la 31 decembrie 2010 brusc s-a ridicat temperatura, care nu putea fi scăzută. Cu câteva zile înainte de a treia zi de naştere a Vanesei părinţii au fost informaţi că fetiţa are leucoză. Ziua aceasta a devenit ce mai îngrozitoare în viaţa familiei.

Când a trecut şocul tata a început să caută posibilitatea de a salva viaţa prinţesei lui micuţe. Ieşind din salonul spitalului el s-a uitat în ochii fiicei, plini de speranţă şi încredere, ochii, care străluceau cu dragoste şi căldură sufletească. El înţelegea, cu nu are timp. De sine stătător s-a în clinica Universitară Scheswig-Holstein (Germania). A primit răspuns, că Vanesa are şanse de a supraveţui! Tot atunci părinţii urgent au vândut apartamentul şi toată averea şi peste câteva zile deja au fost în clinica germană.

După examinarea medicii au liniştit puţin familia – sunt şanse de a salva Vanesa fără transplantul măduvii osoase. Toţi bani, de care dispunea părinţii, au fost folosite pentru examinarea şi prima serie de chimioterapie. Speranţa s-a îndeplinit – organismul micuţei a reacţionat la tratament, boala a început să se retragă. Dar pentru a birui această maladie sunt necesare şi seriile următoare. Nu se poate de întrerupt tratamentul. Deoarece atunci toată străduinţa micuţei, părinţilor, medicilor v-a fi în zadar şi boala v-a lovi dublu organismul slăbit.

După calculele clinicii pentru a termina tratamentul sunt necesare 99 855 Euro. Părinţii nu sunt în stare de a aduna această sumă – ei au vândut tot, ce aveau. Ne adresăm tuturor oamenilor inimoşi – vă rugăm s-o sprijiniţi pe Vanesa, acest luptător ferm, în lupta ei cu boala. Deoarece, cum a spus tata fetiţei: «Cel mai îngrozitor în viaţa este să aştepţi moartea copilului tău. Vă rugăm, salvaţi sensul vieţii noastre, soarele nostru!» Copiii nu trebuie să mor!

Diagnoza: leucoză acută
Colectați:
164 600 MDL
De colectat:
1 479 013 MDL
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Нравится
Partener