Veh Vanessa, 3 luni

veh

Scrisoare mamei:
”Am așteptat lung apariția Vanessei. Am spus rugăciuni, am rugat să fim binecuvântați și se facă o minune. Pe primul copil l-am pierdut fără a avea posibilitate de a-l ține în brațe. A fost foarte greu să trecem peste această pierdere. Dar cu credință în Dumnezeu, susținerea familiei și a prietenilor, cu dragoste curată pe care o avem unul pentru altul, am reușit să facem față aceste tragedii. O așteptam pe Vanessa și eram nespus de fericiți. Dar în ziua în care ea a venit pe lume, starea noastră s-a schimbat dramatic. Mama își ascundea lacrimile, soțul nu mă lasa nici pe un minut singura. Când a venit medicul eu nu am înțeles deodată despre ce îmi vorbea: viciu cardiac congenital…e necesar de operat…. Apoi uitându-mă la fața bebelușului nostru am fost sugură, fiica noastră este puternică. Dumnezeu ne-a făcut acest cadou nu pur și simplu, totul va fi bine.

Când Vanessa a crescut puțin, împreună cu soțul am plecat la Kiev, unde medicii i-au făcut prima operație. Acum fetița noastră are nevoie de a doua intervenție, care o va ajuta să devină un copil perfect sănătos. Costul acestei operații este de 6068 Euro (~ 128 000 MDL).

Credem, ca vom găsi înțelețerea și susținerea oamenilor cu inima mare și vom reuși să colectăm suma necesară în termen cât mai scurt. Atunci când aveam posibilitate noi ajutam pe cei la nevoie. Acum noi suntem cei care au nevoie de ajutor. Ajutați-o pe fetița noastră scumpă să devină sănătoasă și fericită.

Diagnoza: Viciu cardiac congenital.
Colectați:
128 000 MDL
De colectat:
0 MDL
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Нравится
Partener