Lungu Victor, 8 ani

1

Victor s-a născut la 16.10.2006. Acum are 8 ani și privește lumea printre lentilele groase de ochelari. Victoraș are invaliditate de gr.2

Problemele cu vederea au fost transmise de la tatăl său. Cu fiecare zi vederea băiatului se înrăutățește din ce în ce mai mult. Diagnoza lui Victor este – luxația cristalinului, ambliopie de etimologie mixtă. Cu așa diagnoză copilul are nevoie de înlăturarea cristalinului. Costul operației este de 35 150 lei.

Victor nu atrage atenție bolii, se străduie să ducă o viață obișnuită. Merge la școală. Materia lui preferată este arta plastică. Iar ocupația preferată este să se joace cu pisici.

Părinții băiatului s-au adresat nouă după ajutor. Tatăl lui Victor este invalid de gradul 3 iar mama este șomeră. Familia supraviețuiește pe baza pensiei de invaliditate a băiatului și tatălui. În familia Lungu cresc doi copii. Sora mai mare a lui Victor, Victoria deasemenea a avut probleme cu vederea dar părinții au reușit să o ajute fără să recurgă la ajutor din partea străinilor. Acum, pentru operația fiului nu au posibilitate de sinestătător să strângă mijloacele necesare.
Ajutându-l pe Victor Lungu îi dăruim șansa de a-și păstra vederea.

Diagnoza: Luxația cristalinului. Ambliopie de etimologie mixtă.
Colectați:
35 150 MDL
De colectat:
0 MDL
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Нравится
Partener